e-OKUL içerisinde ders dağıtım programı-yeni

Kodla Büyü

the_korsan

Site Admin
Yönetici
Farkeden arkadaşlarımız vardır, e-okul içerisine Ders işlemleri menüsü altına ders dağıtım programı eklenmiş.
E-okuldan verilerin bulunduğu dosya indirilip programa bilgiler otomatik aktarılıyor, öğretmen, ders, zaman vs tanımlama dertleri yok arkadaşlar.

Ekli dosyalar

• e-okul1.JPG
    e-okul1.JPG
    127.4 KB · Görüntüleme: 1,849
bende farketmemiştim teşekkürler. hemen programı indirdim yalnız biraz karışık çözmek mazım yakında klavuz çıkar sanırım.

ben denedim çok iyi çalışıyor. bizimde bilsa sözleşmesi bitmişti tam iyi oldu. yeni atamalarda program yine değişmek zorundaydı. kara kara düşünüyoduk :)

fatu38' Alıntı:
e-okulda ders işlemleri menüsünde var oradan indiriliyor
peki bende neden çıkmıyor. (Ben derken müdür yardımcımızı kasdediyorum) yada ben neden göremiyorum.
ya resmini filan çekip gösterin yanlış noktayamı bakıp duruyorum anlamadım.

Okulun e-okul şifresini değiştirmişler bakamadım şuan. Bilmiyordum, gerçekten yerinde bir geliştirme olmuş. Boşuna başka programlara para veriliyordu.

Fatu38 teşekkürler
bizim müdür yardımcısının sifresiyle girdiğimizde böyle birşey yok bizde. Birde müdürün sifresiyle giriş yapalım. Belki o zaman görünür.

Şimdi birşey farkettim acaba liseye henüz böyle bir uygulama gelmemiş olabilir mi? (Ben lisede görev yapıyorum)
Hiç lisede görev yapıp bu ekranı (fet dosyası indirme ekranı) çıkan arkadaş var mı?

BBNET
Geri