E OKUL MEZUN PROBLEMİ

Kodla Büyü

botett

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar E okulda 8. sınıflardan 3 öğrenci aktif öğrenci gözüküyor bu sebele onlara diploma veremiyoruz. (Çocukların ders durumu iyi, notlar girilmiş...) Bu problemle karşılaşan ya da çözüm yolunu bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

• hata.JPG
    hata.JPG
    35.6 KB · Görüntüleme: 1,356
Hocam 4.sınıf ve 5.sınıf yıl sonu notları girilmiş mi veya yok diye bir onay kutusu var o aktif mi kutucuk işaretlenmemiş olması gerekiyor.

Arkadaşlar notları kontrol ettik ama hata düzelmedi. 8. sınıflarda sadece 3 öğrenci de hata veriyor. ilde sorunu gideremedik. bakanlık teli açmıyor... Yalnız bu üç öğrenci listede gözüküyor diğerleri mezun gözüküyor. Yalnız öğrenci işleinden notları açtığımızda 8. sınıf gözükmüyor resim üstte....

Ben lisedeyim ama kulüp faaliyetlerini tamamlayıp tamamlamadığı bölümünü kontrol ediniz. Birde devamsızlık sorunu olduğu için kalmış gözüküyor olabilirler.

hocam aynı durumla ben karşılaştım kimse çözemedi.ensonunda olayı çözdüm.yapmanız gereken tek şey o üç öğrencinin okul numarasını değiştirmek.eokulda boş numaralardan herhangi birine ver kaydet sorun kesinlikle çözülecektir.

yunusum' Alıntı:
hocam aynı durumla ben karşılaştım kimse çözemedi.ensonunda olayı çözdüm.yapmanız gereken tek şey o üç öğrencinin okul numarasını değiştirmek.eokulda boş numaralardan herhangi birine ver kaydet sorun kesinlikle çözülecektir.
Denedik olmadı malesef...

Aynı nolar anasınıfı öğrencilerine verilmiş onları değiştirince düzeldi

BBNET
Geri