e-okul not girişi sorun

Kodla Büyü

sedabote

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar

E okul ile ilgili şöyle bir sorunumuz var.Nakil gelen bir kaç öğrencimize not giremiyoruz.hızlı ders notu gir ekranında bu öğrenciler pasif görünüyor ve diğer öğrencilere not girip kaydet dediğimizde bu pasif görünen öğrenci yüzünden diğer öğrencilerinde notları kaydedilmiyor.

Nakil ekranına baktığımızda bu öğrencilerin nakilleri alınmış görünüyor,bir sorun yok bun ile ilgili . Sizce sorun ne olabilir.

Birde sizde bilişim dersinin davranış notları açık mı ?Bütün derslerin davranış notları açılıyor sadece bizim dersimizin açılmıyor bende sorun ne olabilir?

Hocam öğrenci herhangi bir sınıfta görünüyor mu? yani sınıfı belirlenmemiş olmasın..

Evet gorunuyor ve o ogrenci yuzunden hic bir ogrenciye not girilmiyor.nakil gelen ogrencilerin bazilarinda bu sorun var sadece.

çok teşekkürler arkadaşlar evt seçmeli dersleri seçilmemiş öğrencilerin.

Birde 1 öğrencide şöyle sorun var bunun sebebi ne olabilir?Bu öğrenci 6.sınıf öğrencisi seçmeli dersi işaretleyemiyorum. Pasif ve "öğrencinin seçeceği ders saati aşılacağı için seçilen ders eklenemez diyor" pasif pembe bir yazıyla.

Hocam geldiği okul ile sizin okuldaki 6.sınıf seçmeli dersi aynı olmayabilir. Önce aynı olmayan dersi seç, o dersin seçeneğini kaldırdıktan sonra yeni dersi seçebilirsin.

bu öğrenciye hangi menüden işlem uygulayacağız çok aradım ama bu öğrencinin önceki seçmeli dersini bulamadım.

BBNET
Geri