e-okul onur belgesi sorunu ???

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BT44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

BT44

Aktif Üye
öğrenci işlemlerinde öğrencinin aldığı belgelere onur belgesi eklemek istenildiğinde sistem hata veriyor!
onur belgesi alabilen oldu mu? :?: :?: :?:

evet ya bizde 4 madde vardı ikisini denedik; sosyal ve kültürel olarak başlayan bir madde ile; okulun demirbaşları ile ilgili bir madde vardı onu seçince hata vermişti sistem bu madde yönetmelikten kaldırıldı diye. Acaba sorun o maddelerdemi yoksa onur belgesi verilmiyor mu?

isterseniz verebilirsiniz hocam ....

e okuldan öğrenci bilgilerinden ekliyorsunuz önce ....

2 seçenekten birini seçerek...

sonra çıkartıyorsunuz...

karinca_52' Alıntı:
isterseniz verebilirsiniz hocam ....

e okuldan öğrenci bilgilerinden ekliyorsunuz önce ....

2 seçenekten birini seçerek...

sonra çıkartıyorsunuz...

sıkıntı tam da burada zaten hocam, onur belgesi eklenemiyor. sistem onur belgesi eklerken hataya geçiyor.

3 senedir verebiliyorduk "sosyal kültürel blaa blaa başarı göstermek falan gibi seçenekten.
bu sene ekleme yaparken hata moduna geçiyor.

Toplam 6 onur belgesi verdiğimiz için e-okuldan indirdiğimiz şablona öğrenci bilgilerini word de yazarak biz verdik hocam. İlçe MEM onur belgelerini de yollamıştı.

15 gündür deniyorum son 3 güne girdik hala bisi yok calismiyor kaydet diyince hata veriyor sanirim verilmeyecek bu dönem

5-10 belge olsa elle yazardık lakin büyük okul 40 civarı onur belgesi verilecek.
artık 2.dönemde veririz onur belgelerini. o da sistemin düzeleceğini varsayarak.

saat 12:00 itibariyle onur belgesi tanımlanabiliyor fakat rapor bölümünden çıktı alınamıyor.Belge boş çıkıyor.

evet hata düzeltilmiş. okulda tanımlamaları yapabildim. lakin yoğunluktan dolayı okuldan çıktı alamadım, öğle arası evden onur belgesi çıktılarını pdf olarak kaydettim. öğleden sonra okulda basarız artık.

Geri