efecan1903
Site Gezgini
normalde rapor alırken java logosu çıkar işlem tamamlanır ve rapor alınır. ancak java yuklü olmasına rağmen rapor sayfasında java logosu çıkmıyor ve beyaz bir sayfa geliyor. yardımcı olursanız sevinirm.
arakdaslar yardımcı olabilirmisiniz bu problem ile karsılasan kimse yokmu. raporlar sayfası tıklanıyor ama sayfa açılmıyormutlu112' Alıntı:arkadaslar win7 exploper9 da raporlar pasif degil ama tıklayıca açılmıyor hiç bir pencere açılmıyor. listele butonuna tıklıyorsun ama listeleme yapmıyor.
berra_u' Alıntı:bende de söyle bir sorun var. ie9 yüklü, bazı sayfalar açılmıyor örneğin süt izin formu, gelişim raporları gbi sayfaları açamıyorum. java, active x flas aklıma ne geldiyse guncelledim, eklentileri aktif yaptım.. yardım :
hocam bir haftadır bir çözüm bulan olmadıberra_u' Alıntı:berra_u' Alıntı:bende de söyle bir sorun var. ie9 yüklü, bazı sayfalar açılmıyor örneğin süt izin formu, gelişim raporları gbi sayfaları açamıyorum. java, active x flas aklıma ne geldiyse guncelledim, eklentileri aktif yaptım.. yardım :
güncell
sayın hocam raporlar kısmına tıklayınca beyaz bie sayfa degil hiç bir sayfa ve ya pencere açılmıyor buton enable ama tıklayıca olay yok evet format attım düzeldiiergensoft' Alıntı:Merhaba arkadaşlar benim ve arkadaşlarımın karşılaştığı e-okul da rapor gösterme sorunu. Bir bilgisayarda ilk defa e-okula girip raporlara bakmak istediğimizde(Yazdır butonuna tıkladıkdan sonraki bütün işlemler, sınıf listeleri, karne vb.. ) explorer eksik eklentiyi yükler ve sonra raporları görebiliriz. Böyle eklentiyi otomatik yüklendiği zaman sorun yok. Fakat bazen bu eklentiyi çalıştır, yükle gibi bir seçenek gelmiyor beyaz tertemiz bir sayfa öylece duruyor. Active x yükle başka eklentileri yükle işe yaramıyor. Sadece 30 sn..
Çözüm ve Dosyayı İndirmek için:
http://www.sanalkursum.com/index.php/g% ... C3%BC.html
Boyutu (1.5 mb)
Flaş Belleğinizde taşınmasında fayda olan bir dosya..
Bu sorun için format atanlar dahi gördüm..
:wink:ergensoft' Alıntı:mutlu112 hocam explorer da farklı bir sorun varmıştır.. butonun çalışıp çalışmadığını değişik tarayıcılarda deneseydiniz.. Burda format atıyorlar sözü size değildi.. konu anlatımını direk paylaştığım için o cümle orda kalmış.. yanlış anlaşılmasın....
ergensoft' Alıntı:Merhaba arkadaşlar benim ve arkadaşlarımın karşılaştığı e-okul da rapor gösterme sorunu. Bir bilgisayarda ilk defa e-okula girip raporlara bakmak istediğimizde(Yazdır butonuna tıkladıkdan sonraki bütün işlemler, sınıf listeleri, karne vb.. ) explorer eksik eklentiyi yükler ve sonra raporları görebiliriz. Böyle eklentiyi otomatik yüklendiği zaman sorun yok. Fakat bazen bu eklentiyi çalıştır, yükle gibi bir seçenek gelmiyor beyaz tertemiz bir sayfa öylece duruyor. Active x yükle başka eklentileri yükle işe yaramıyor. Sadece 30 sn..
Çözüm ve Dosyayı İndirmek için:
http://www.sanalkursum.com/index.php/g% ... C3%BC.html
Boyutu (1.5 mb)
Flaş Belleğinizde taşınmasında fayda olan bir dosya..
Bu sorun için format atanlar dahi gördüm..
endnur_61' Alıntı:listele problemi yaşıyorum ben de.. bu soruna çözüm bulan yok mu arkadaşlar.. programı denedim REGSVR32 C:\WINDOWS\CSELEXPT.OCX komutu çalışmadı. exlorer da ve chrome da listeleme yapmıyor.. işlem yapıyormuş gibi Mouse dönüyor ancak kalbim kadar emiz bir sayfayla karşılaşıyorum lütfen yardımm.. aynı hocanın şifreleriyle başka bilgisayarlarda listeleme yapıyor. combofix ve java güncelleme denedim..