e-okul yazdır butonu sorunu

Kodla Büyü

makikosan

Aktif Üye
Arkadaşlar e-okulda yazdıra tıklayıp raporları açmak istiyorum ama yazdır butonu aktif görünmesine rağmen tıkladığımda raporlar sayfası gelmiyor, hiç sayfa gelmiyor. Yazdır üzerinde fareye sağ tuş yaptığımda "Aç", "Yeni sekmede aç" hiçbiri aktif görünmüyor. Diğer browserlarda da denedim ama olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi çalışmalar.

1-)crystal reportu yükleyin.
2-)javayı yükleyin.
3-)internet explorer 9 u kullanıyorsanız uyumluluk görünümünü deneyin.
4-)internet explorer ayarlarını sıfırlayın.
5-)eğer yazıcı için bir yardımcı yazdırma programı varsa onu kaldırıp sadece driverı kurup kullanın.

bencede crystal report veya java programından kaynaklanıyordur.

geçen müdür beyin bilgisayarında bu problem varmış, şöyle halletmiştim sanki, yukarıda activex denetimleri gibi bir satır çıkmıştı sayfada, bunu tüm siteler için uygula dedim ordan, sonra bi program kurmamı istedi, kurdu, sorun düzeldi, program galiba java ile ilgiliydi..

Hocam tarayıcıda adres satırında Uyumluluk görünümü ile sayfayı yenileyin düzelecektir..

hocam aynı sorunu bende yaşıyorum ve Do you want to run this application gibi bir uyarı çıkıyor ne yapmalıyım?

ÇÖZÜM: Internet Explorer >Araçlar>Uyumluluk Görünümü Ayarları>Şu web sitesini ekle: meb.gov.tr(Kutu içinde yazılı olarak çıkar) Ekle (Tıkla) Sayfa otomatik yenilenir. Ardından yazdır butonuna tıkla.
OLAY TAMAMDIR. Saygılar..

Themis' Alıntı:
Hocam tarayıcıda adres satırında Uyumluluk görünümü ile sayfayı yenileyin düzelecektir..

Teşekkürler sorunumu uyumluluk görünümü penceresine meb.gov.tr yi ekleyerek çözdüm. sağolun
Araçlar- Uyumluluk görünümü ayarları- şu web sitesini ekle kutucuğuna meb.gov.tr yazılır.- ekle-tamam

Sağol tekrar hocam saygılar sevgiler...

BBNET
Geri