E-okul yokken karne hazırlama çalışmaları :D

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rtyucel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

rtyucel

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bugün e-okula girilemeyince müdürümüz cocukları mağdur etmemek için bizden çocukların evlerine götürebilecekleri sadece notların yazılı olduğu belge (sahte karne :P ) hazırlamamızı istemişti.

Bizde oluşturduğumuz 12 kişilik ekiple 630 öğrenciye ait belgeleri hazırlamıştık ki e-okul açıldı :lol:

Aşağıdaki fotoğrafta o yoğunluk esnasında çekilmişti

Ekli dosyalar

• 17140_260712397659_539837659_3111767_5525625_n.jpg
    17140_260712397659_539837659_3111767_5525625_n.jpg
    48.1 KB · Görüntüleme: 1,780
Çok teşekkür ederim hocam, ama cidden garip bir durumdu, gerçi acayip eğlendik ama :D

şundan eminim e-okuldakiler biz kadar çalışsalardı bu sistem çökmezdi :idea:

Takdir ettim!....boşa gittiğini düşünmeyin, çok güzel bir birlik beraberlik göstergesi...

:) çok güzel bir görüntü hocam .. Şimdi siz yarın bu hazırladıklarınızı mı dağıtacaksınız, yoksa e okuldan karne bastırıp mı dağıtacaksınız ?
Bence bunları dağıtın emekler boşa gitmesin :)
Bu saatte ben e okuldan raporları kaydediyorum . msn den okula gönderiyorum .. Okuldan idarecimiz çıkartıyor .. :)
1-2-3-4-5 karneleri kaldı sadece o da açılmıyor bekliyorum...

nicivo' Alıntı:
:) çok güzel bir görüntü hocam .. Şimdi siz yarın bu hazırladıklarınızı mı dağıtacaksınız, yoksa e okuldan karne bastırıp mı dağıtacaksınız ?
Bence bunları dağıtın emekler boşa gitmesin :)
Bu saatte ben e okuldan raporları kaydediyorum . msn den okula gönderiyorum .. Okuldan idarecimiz çıkartıyor .. :)
1-2-3-4-5 karneleri kaldı sadece o da açılmıyor bekliyorum...

bunların çıktılarını her ihtimale karşı almamıştık. iyi ki de almamışız yoksa kağıt israfı olacaktı o kadar.
GERÇEK karneleri saat 18:51 itibariyle kaydettik pdf formatında ve saat 20:00 gibi çıktıları alındı ;) öğrencilere gerçek karneleri verilecek

neo_in' Alıntı:
ihale erkeklerin üzerine kalmış gözüküyor :mrgreen:

2 tane bayan teknik öğretmenimiz var zaten okulda biri bilgisayarcı diğeri makinacı, bilgisayarcı olan sağolsun ekibimizde canla başla çalıştı

hangi meslek lisesinde kültür öğretmenleri elini taşın altına koyuyor ki ?

BBNET
Geri