e-okul

Kodla Büyü
Bu başlangıç haftaya hiç giremezsiniz. Ortak sınavları yeni yapıyor millet :)

eokulda ilginç bir olayla karşılaştım bugün müdür yardımcısı çağırdı birde sen bak diye. durum şu bir sınıftan iki öğrenci seçmeli görsel sanatlarda görünmüyor. seçmeli ders öğrenci bellirleme ekranından ve tcsiyle baktık seçmeli atanmış not işlemlerinde görünmüyor o ders. öğrencini diğer seçmeli notlarını sildik başka derse atama yaptık onda görünüor sonr tekrar o derse atadık gene yok.öğretmen atama bölümden baktık o ders görünmüyor.dedim bu öğrenciler sene başında bu dersemi atamıştınız yoksa sonradan mı değişti valla hatırlamıyoruz nerden hatırlayalım dediler.heralde başta atanmadığı için o ders aktf değil şimdide sistem o dersi aktifleştiremiyor. başkada aklıma neden gelmedi ilginçti sizce neden olabilir.

3 sınıfın yazılı notları kalmıştı kar tatilinden dolayı. Bi giriyorum bi giremiyorum. Bir de 14 sınıfın sözlü notu ile davranış notu var :? :? :? :?

e-OKUL öyle sıkılmış ki güvenlik kodu yerine "istediğiniz sayı ve harfi giriniz" yazıyordu :) Dedim bu kadar zorlamaya yapay zeka mı geliştirdi :puhaha:
hadi dedim sayı gireyim. Kabul etmedi tabi.

ahmaklık paraylanmı sabah benı uyardılar hocam e okulda notlarını hallet yarın bıtırelım dıye hallederız kadir hesabı hallederız dedım gectım aha da sımdı gırmeye calısıyorum yok bırsey öyle aval aval bakıyorum

vedat' Alıntı:
eokulda ilginç bir olayla karşılaştım bugün müdür yardımcısı çağırdı birde sen bak diye. durum şu bir sınıftan iki öğrenci seçmeli görsel sanatlarda görünmüyor. seçmeli ders öğrenci bellirleme ekranından ve tcsiyle baktık seçmeli atanmış not işlemlerinde görünmüyor o ders. öğrencini diğer seçmeli notlarını sildik başka derse atama yaptık onda görünüor sonr tekrar o derse atadık gene yok.öğretmen atama bölümden baktık o ders görünmüyor.dedim bu öğrenciler sene başında bu dersemi atamıştınız yoksa sonradan mı değişti valla hatırlamıyoruz nerden hatırlayalım dediler.heralde başta atanmadığı için o ders aktf değil şimdide sistem o dersi aktifleştiremiyor. başkada aklıma neden gelmedi ilginçti sizce neden olabilir.
dün olmayan şey bugün 2dk.da halloldu demekki bukadar zorlamaya gelmiyor nazyapıyor eokul :D

Ziraat a bilgisayar olarak tekstil bank ın server'ını kursalar kaldırır mı?

Bizim E-okul öyle bişi işte (!)

:puhaha:

Geri