bu adresten e devlet ile giriş yapmışlar fakat anne babalarında kardeşlerden bazıları gözüküyor bazıları gözükmüyormuş. okul olarak yapmamız gereken bişey yok sanırım. otomatik okulları da değişse gözükmeleri gerekiyorŞu adresten girmeyi denesinler:
Milli Eğitim Bakanlığı Öğrenci Bilgi Sistemi
Bu hizmeti kullanarak Milli Eğitim Bakanlığına bağlı öğretim kurumlarına kayıtlı, velisi olduğunuz öğrencilerin listesine ulaşabilirsiniz. İsimlerin yanında bulunan bağlantıyı takip ederek, e-Okul sistemine ulaşabilir, öğrenciye ait detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.www.turkiye.gov.tr
veli kısmından girmişlerveli gelsin sizin yanınızda denesin. belki veli bilgi sistemi değil de öğretmen kısmına giriyorlar.
bu adresten e devlet ile giriş yapmışlar fakat anne babalarında kardeşlerden bazıları gözüküyor bazıları gözükmüyormuş. okul olarak yapmamız gereken bişey yok sanırım. otomatik okulları da değişse gözükmeleri gerekiyor
Yazın bana da oldu. Öğrenci belgesi lazım oldu kızımı görüyordum oğlumu göremiyordum. Eşime ikisi de görünüyordu. Okulu aradım, düzeltti idare. Ne yaptı idare bilmiyorum. İdare ile görüşsünler. Düzeltiyor iki dakikada.bu adresten e devlet ile giriş yapmışlar fakat anne babalarında kardeşlerden bazıları gözüküyor bazıları gözükmüyormuş. okul olarak yapmamız gereken bişey yok sanırım. otomatik okulları da değişse gözükmeleri gerekiyor
Cevap bu.Hocam okul eokul üzerinden çocukların ekranından vbs bilgilerinden mernis doğrulaması yapması gerekiyor her sene.