e okula giremeyen öğrenciler

Kodla Büyü

edamnur

Aktif Üye
Anne veya babalarının e devlet şifreleri ile girmelerine rağmen e okula giremediklerini söylediler özellikle 5. sınıflar. Neden kaynaklı olabilir

veli gelsin sizin yanınızda denesin. belki veli bilgi sistemi değil de öğretmen kısmına giriyorlar.

Şu adresten girmeyi denesinler:

Şu adresten girmeyi denesinler:

bu adresten e devlet ile giriş yapmışlar fakat anne babalarında kardeşlerden bazıları gözüküyor bazıları gözükmüyormuş. okul olarak yapmamız gereken bişey yok sanırım. otomatik okulları da değişse gözükmeleri gerekiyor

bu adresten e devlet ile giriş yapmışlar fakat anne babalarında kardeşlerden bazıları gözüküyor bazıları gözükmüyormuş. okul olarak yapmamız gereken bişey yok sanırım. otomatik okulları da değişse gözükmeleri gerekiyor

Aynı öğrencilerin e-okulda “Öğrenci Kardeş Bilgileri” sayfasında da aynı sorun var mı?

Varsa sorun nüfustan kaynaklanıyor olabilir.

Hocam okul eokul üzerinden çocukların ekranından vbs bilgilerinden mernis doğrulaması yapması gerekiyor her sene.

Yazın bana da oldu. Öğrenci belgesi lazım oldu kızımı görüyordum oğlumu göremiyordum. Eşime ikisi de görünüyordu. Okulu aradım, düzeltti idare. Ne yaptı idare bilmiyorum. İdare ile görüşsünler. Düzeltiyor iki dakikada.

Geri