e okula toplu not giriş scripti varmı?

Kodla Büyü

bahhele

Süper Üye
Süper Üye
eskiden javayla bir kod vardı kolayca ders etkinliklerini girebiliyoduk . varmı işe yarıyormu böyle kodlar hala? elinde olan varsa paylaşabilir mi?

// Sadece class="frmInput2" olan inputları seç
const inputs = document.querySelectorAll('input[type="text"].frmInput2');

inputs.forEach(input => {
input.value = "100";
});

bulduğu tüm inputlara 100 yazar hocam. Kolay gelsin.

input.value = "100";
});

Bu kodu nasıl kullanıyoruz hocam?

tarayıcıdan not girerken f12 ye basınız. console bölümüne yapıştıtılıp enter tuşuna basılır.

javascript:function ify_herkese100(){for(ify_ogr_sayisi=document.getElementById("dgListem").children[0].childElementCount,i=1;i<ify_ogr_sayisi;i++)for(ogrSatir=document.getElementById("dgListem").children[0].children,ogrNo=ogrSatir.children[0].innerText,console.log("ogrNo :>> ",ogrNo),k=0;k<ogrSatir.childElementCount;k++)try{"frmInput2"==ogrSatir.children[k].children[0].className&&console.log(ogrSatir.children[k].children[0].value=100)}catch(e){}}ify_herkese100();

bu kodu adres satırına yapıştırıp entera basın hocam. şimdi denedim bende chrome'da oluyor

Yer işaretlerinde kayıtlı bir sitenin adresini düzenle deyip aşağıdaki kodu adres kısmına yapıştırın. E okulda not giriş ekranında yer imlerindeki bu adrese tıkladığınızda form açılacak. oraya excelde istediğiniz kadar 100 yazıp alt alta çoğaltıp yapıştırın. Sitedeki formdan girişe basın tüm 100 ler formlara dolmuş olacak.

javascript:var yapistir=function(){var e=document.createElement("div");e.style.width="100%",e.style.height="30px";var t=document.createElement("button");t.innerHTML="Notları Doldur",t.type="button";var n=document.createElement("input");n.type="text",n.value="",n.style.width="80%",e.appendChild(n),e.appendChild(t);var l=document.getElementById("Table29");l.insertBefore(e,l.childNodes[0]),t.onclick=function(){var e=document.getElementById("dgListem").getElementsByClassName("frmInput2"),t=n.value.split(" ");for(i=0;i<e.length;i++)e.value=t}};yapistir();

javascript:function ify_herkese100(){for(ify_ogr_sayisi=document.getElementById("dgListem").children[0].childElementCount,i=1;i<ify_ogr_sayisi;i++)for(ogrSatir=document.getElementById("dgListem").children[0].children,ogrNo=ogrSatir.children[0].innerText,console.log("ogrNo :>> ",ogrNo),k=0;k<ogrSatir.childElementCount;k++)try{"frmInput2"==ogrSatir.children[k].children[0].className&&console.log(ogrSatir.children[k].children[0].value=100)}catch(e){}}ify_herkese100();

bu kodu adres satırına yapıştırıp entera basın hocam. şimdi denedim bende chrome'da oluyor
bu da çalışmadı chrome da..

neyse elle girdim artık:) teşekkürler herkese

input.value = "100";
});

Hocam bu kod çalışıyor. Aynı şekilde bu kodla toplu karne görüşü yazılamaz mı denıyorum ama maalesef olmuyor.

peki beden resim müzik ve diğer derslerde de yapan hocalar var o dersler neden kaldırılmıyor.

9.webp

bu otomatik tıklama programı mause yi yada klavyeyi otomatik tıklattırarak yaptırabilirsiniz. tab 100 ile işlem tamam.

Herkese 100 vermek kimseye 100 vermemektir. Emek veren çalışıp uykusuz kalan adamla bir gün olsun defter bile getirmeyen serseriye aynı notu veriyorsunuz. Gerçekten eğitim camiası utanilacak bom boş bir camia .Adalet duygusunu çocuk zaten ailede almıyor okulda da sayenizde almıyor birisi kendi adaletini kendi sağladığı zamanda hep beraber idam gelsin yiaaa diyorsunuz. Bir ülkeye en zararlı meslek grubunun öğretmenler olması çok ilginç

O saydıklarıniz yetenek dersi olduğu icin
Sizin çocuğunuzun resim yeteneği muazzam diyelim. Notları 100 olması normal değil mi o zaman. Peki müzik yeteneği yoksa öğretmen müzikten 30 verse ne yapalım yeteneğin böyle mi dersiniz yoksa sabah okula mı gidersiniz? Merak ettim gerçekten.

Şu an demek ki size göre resim, müzik, beden eğitimi dersine ülkece bizim çocuklarımız çok yatkın ve yetenekli ki hepsi 100 alıyor.

Bu dersi kaldiranlarin hakli bir sebebi olduğunu anladınız umarım.
Ne kadar boş bir yorum. Ben ne not giriyorum ne karne görüşü yazıyorum tamamen öğrenmek amaçlı bir soru sordum konu nerelere gelmiş.
Herkese 100 vermek kimseye 100 vermemektir. Emek veren çalışıp uykusuz kalan adamla bir gün olsun defter bile getirmeyen serseriye aynı notu veriyorsunuz. Gerçekten eğitim camiası utanilacak bom boş bir camia .Adalet duygusunu çocuk zaten ailede almıyor okulda da sayenizde almıyor birisi kendi adaletini kendi sağladığı zamanda hep beraber idam gelsin yiaaa diyorsunuz. Bir ülkeye en zararlı meslek grubunun öğretmenler olması çok ilginç
Bana kalırsa Matematikte yetenek... Müzik ve resim derslerinde Mozart , Van Gogh yetiştirecek dersler işlenmiyor hocam asgari düzeyde herkesin yapabileceği şeyler gösteriliyor. Yetenek farkı yok mu elbette var ama orada da emek verenlerin hakkına giriyorsunuz o zaman...

document.querySelectorAll('textarea').forEach(textarea => {
textarea.value = "Başarılar dilerim.";
});

tarayıcıdan f12 ye basılır. karne görüşü alanında. console kısmına kod yapıştırılır ve enter tuşuna basılır.

document.querySelectorAll('textarea').forEach(textarea => {
textarea.value = "Başarılar dilerim.";
});

tarayıcıdan f12 ye basılır. karne görüşü alanında. console kısmına kod yapıştırılır ve enter tuşuna basılır.
Script İçin teşekkürler. Sorunsuz çalıştı. 👍

Hangi işlemleri yaptınız? Hangi sayfada bu uyarıyı verdi? Hangi tarayıcı ? F12 - Console seçeneği seçildi mi? Detaylı bilgi ile belki yardımcı olabilirim
Sosyal Kulüp karne görüşü yapacaktım görüş girme sayfasındayken chrome da f12 yapıp console kısmına kodu yapıştırmaya çalışınca bu hatayı aldım hocam

Geri