E-okuldan notları alan derse katılım ölçeği

Kodla Büyü

bt^

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar forumda göremedim ama elinde olan var mıdır? E-okuldan notları kendi alıp notları dağıtan bir ölçek daha önceden elimde vardı ama şuan bulamadım.

Teşekkür ederim hocam, excel 2016 sürümünde başaramadım maalesef, regedit düzeltmesini de yaptım. O yüzden farklı bir ölçek aramaya başladım.

Hocam gerekli yerleri doldurduktan sonra ders içi katılımı seçin. Sonra mebbis ya da e okulu tıklayarak e okulda hızlı ders notu giriş sayfasına gelin. Gerisini kendisi hallediyor.
Proje kısmı çalışmıyor. büyük ihtimal kodlarda sıkıntı oldu ya da sitede güncelleme oldu.

Ekli dosyalar

Çok teşekkür ederim hocam arayıp bulamadığım program buydu sanırım, hemen şimdi deneyemiyorum ama dediğiniz gibi deneyeceğim Allah razı olsun ?

Hocam gerekli yerleri doldurduktan sonra ders içi katılımı seçin. Sonra mebbis ya da e okulu tıklayarak e okulda hızlı ders notu giriş sayfasına gelin. Gerisini kendisi hallediyor.
Proje kısmı çalışmıyor. büyük ihtimal kodlarda sıkıntı oldu ya da sitede güncelleme oldu.
Bu çok pratik, seneye kullanılabilir.

Hocam bu harikaymış sağol

Geri