E-okuldan Rapor Alamıyorum?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yusufpb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

yusufpb

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar, e-okuldan rapor almaya çalışıyorum ama bir türlü gerçekleştiremiyorum,sanırım rapor alma bölümü değişmiş bu yüzden olabilir, size zahmet sizde deneyebilirmisin? Ayrıca ben win7 kullanıyorum acaba işletim sisteminden mi kaynaklanıyor.

Cristal Report için eklentileri yükleyiniz. Sadece yapacağınız iş için değil sonraki işlemler içinde yükleyiniz.

Java ve Cristal Report yüklü buna rağmen almıyor, ve raporlama sayfası değişmiş ondan mı acaba?

adres satırının sonunda "yenille" ve "dur" ikonlarının yanında trafikteki "park yapılmaz" levhasına benzer birşey var mı?

hocam benim de başıma geldi...eklentiler falan tamamdı..
mutlucan' Alıntı:
adres satırının sonunda "yenille" ve "dur" ikonlarının yanında trafikteki "park yapılmaz" levhasına benzer birşey var mı?

burada uyumluluk modülü gibi birşey var.. ona tıklayın derim..

1-)crystal reportu yükleyin.
2-)javayı yükleyin.
3-)internet explorer 9 u kullanıyorsanız uyumluluk görünümünü deneyin.
4-)internet explorer ayarlarını sıfırlayın.
5-)eğer yazıcı için bir yardımcı yazdırma programı varsa onu kaldırıp sadece driverı kurup kullanın.(evet başıma geldi :) )

mehmetersin' Alıntı:
1-)crystal reportu yükleyin.
2-)javayı yükleyin.
3-)internet explorer 9 u kullanıyorsanız uyumluluk görünümünü deneyin.
4-)internet explorer ayarlarını sıfırlayın.
5-)eğer yazıcı için bir yardımcı yazdırma programı varsa onu kaldırıp sadece driverı kurup kullanın.(evet başıma geldi :) )
ek olarak eklentilerin aktif olduğunu kontrol edin. devre dışı bırakılmış olabilir.

BBNET
Geri