E-PC Almayı Düşünüyorum? Tavsiyeleriniz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan basbag
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

basbag

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Kişisel bilgisayarların ev içindeki televizyon, radyo, oyun, müzik çalar, DVD gibi eğlence uygulamalarını çalıştırmasına olanak veren yeni nesil modellerine verilen isimdir. Salonlarda bulunan e.PC’ler tüm ev bireylerini ilgilendiren işlevleri büyük ve kaliteli ekranında ve kablosuz uygulamalarıyla sunuyor. E.PC’ler donanımla birlikte, gelişmiş bir yazılım platformuna sahip ve bilgisayar açılmadan bile bazı uygulamalar çalıştırılabiliyor.

Arkadaşlar teknoloji merakım yüzünden dün Vatan Bilgisayara gittim orada Asus'un çıkarmış olduğu E-Pc'leri gördüm eskiden fiyatları 650 ytl idi bu ürün promosyona girmiş 6 taksitli fiyatı 350 ytl. aranızda mutlaka kullanan olmuştur. Sizce almalıyım düşüncelerinizi deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler

onun yerine hemşerim msi wingbook al daha rahat edersin..eeepclerbiraz gergin..ama msi da çok rahat edersin

tunash' Alıntı:
onun yerine hemşerim msi wingbook al daha rahat edersin..eeepclerbiraz gergin..ama msi da çok rahat edersin

hocam msi winbook hakkında biraz bilgi verebilir misin? nasıl kullandınız mı daha önce

bu konuda düşüncesi, bilgisi ve deneyimi olan arkadaşlar yok mu? kararsız kaldım

Geri