coook Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,959 19 Ocak 2016 #1 Cocuklara e-posta aldirmak icin hangi siteyi kullaniyorsunuz? Soyle kolay olursa cok iyi olur
edaysu Aktif Üye Mesajlar 222 19 Ocak 2016 #2 öğrencilerin çoğunun e-posta adresi var ama benim tercihim gmail oluyor. Drive özelliğini kullanarak dijital portfolyo oluşturmak kolay oluyor.
öğrencilerin çoğunun e-posta adresi var ama benim tercihim gmail oluyor. Drive özelliğini kullanarak dijital portfolyo oluşturmak kolay oluyor.
P paradiso Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 386 19 Ocak 2016 #3 Ben yandex e-posta servisinden aldırmıştım, tavsiye ederim.
elrond Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,728 19 Ocak 2016 #5 bende yandex i tercih ederim...statik ip den dolayı gmail bir iki kişiden sonra telefon numarasını zorunlu tutuyor...yandex rahat
bende yandex i tercih ederim...statik ip den dolayı gmail bir iki kişiden sonra telefon numarasını zorunlu tutuyor...yandex rahat
hayaletx Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 344 19 Ocak 2016 #6 2 yıldır yandex kullanıyoruz sıkıntı yok şuan
sesumut Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,632 19 Ocak 2016 #7 Bende gmail aldırmayı deniyorum ama IP sorunu oluyor tabii ki. Yandex sorun çıkartmıyorsa onu deneyebilirim.
Bende gmail aldırmayı deniyorum ama IP sorunu oluyor tabii ki. Yandex sorun çıkartmıyorsa onu deneyebilirim.
B bt^ Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 336 19 Ocak 2016 #8 elrond' Alıntı: bende yandex i tercih ederim...statik ip den dolayı gmail bir iki kişiden sonra telefon numarasını zorunlu tutuyor...yandex rahat Genişletmek için tıkla ... Yandexin o özelliğini bilmiyordum, eposta almak işkence haline geliyordu çok iyi oldu sağolun valla..
elrond' Alıntı: bende yandex i tercih ederim...statik ip den dolayı gmail bir iki kişiden sonra telefon numarasını zorunlu tutuyor...yandex rahat Genişletmek için tıkla ... Yandexin o özelliğini bilmiyordum, eposta almak işkence haline geliyordu çok iyi oldu sağolun valla..