e-posta hesabı aldırmak istiyorum

Kodla Büyü

fernandito

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Çocukların hepsine e-posta hesabı aldırmak istiyorum, ama malumunuz okulda aynı ipden birden fazla alamıyorsun ayrıca tel numaraları falan istiyorlar. Öğrencilerine e-posta hesabı aldıranlar nasıl bir yol izledi

hocam
1-öğrencilerin (varsa) telefon numaraları ile
2-kendi telefon numaranız ile
3-proxy ile (işe yarar mı bilmiyorum)
4-diğer mailler (yandex.. gibi)
5- henüz düşünmedim :)

Yandex'te hiç sorun olmuyor ve öğretmesi çok zevkli. Çocuklar iyi anlıyor. Tavsiye ederim.

yandex kulanıyorum. tek derste 25 kişiye mail alabiliyoruz. artık ödevler mail adresine gidiyor. :+1: Ayrıca tüm sınıflara ayrı ayrı grup oluşturdum.

telefon numaram yok seçeneğini seçerseniz zorunlu tutmuyor hocam.
ip sıkıntısıda çıkarmıyor.

Ben e-posta hesabının nasıl alınacağını gösteren bir video hazırlayıp okul sitesine koydum.
Çocuklar videoyu izleyip evlerinde hallediyorlar ;)

bir haftada yandexten 5 farklı sınıfa 117 mail açtık :++: yandexte hiç sıkıntı yok tavsiye ederim

Mynetteki içerikler çok sıkıntılı... Sanırım en doğru seçenek yandex...

Hocam ben iki yildir yandexten aldiriyorum sıkıntı olmuyor. Geçen sene yadisk engelli degildi tadından yenmiyordu. Bu sene bulutu es gectim mecburen

teşekkürler arkadaşlar yandexi deneyeceğim, aslında ben beyazpanoyu kullanıyordum, vazgeçtim ondan artık face gibi kullanıyorlar onu

2 yıldır yandex aldırıyorum tavsiye ederim hocam.
Ayrıca ilk konulardan biri olarak e-posta yı işliyorum ve bütün çalışmaları ders sonlarında e-posta ile gönderiyorlar.
Sınıflarıda gruplara ayırıyorum.
Hem öğrencilerin e-posta gönderme becerileri ve e-posta kültürü iyice gelişiyor hem de bütün çalışmalar toplu halde elimin altında duruyor.

Geri