Okulun yapması gereken MEBBİS-> Sınav İşlemleri ekranından listeyi alıp KBS'ye ek giriş yapması.Sınavlar bitti. okul idaresi KBS listelerinde adınız yok diyor. Hala sisteme düşmedi mi acaba. Durum nedir?
yatmadı hocam. 2 ay geçti sayılır hala yok. bu işe bir çözüm bulmalı bakanlık. olmaz böyleHaziran ayı ücretleri yattı mı? Bana yatmadı hala
MEBBİS Sınav Ücretleri kısmında görünüyor mu? Veri girişlerine kapatılmıştır yazıyor ise bu ayın sonuna doğru yatar.Haziran ayı ücretleri yattı mı? Bana yatmadı hala
MEBBİS Sınav Ücretleri kısmında görünüyor mu? Veri girişlerine kapatılmıştır yazıyor ise bu ayın sonuna doğru yatar.
Yok okul ekders ile ödeyecekse bu ayın ekdersinde bordoya eklenir. Ağustos ayının ilk haftası yatar. Yinede 31 Temmuz'a kadar okul idaresine hatırlatmak lazım.
Kapatılmış olarak gözüküyor evet bende mi bir sorun oldu anlayamamıştım genel bi gecikme ise yapacak bir şey yok. Bekleriz ?MEBBİS Sınav Ücretleri kısmında görünüyor mu? Veri girişlerine kapatılmıştır yazıyor ise bu ayın sonuna doğru yatar.
Yok okul ekders ile ödeyecekse bu ayın ekdersinde bordoya eklenir. Ağustos ayının ilk haftası yatar. Yinede 31 Temmuz'a kadar okul idaresine hatırlatmak lazım.
Yeni e-sınav ücreti belli oldu mu? En son 961 TL idi.
Haziran e sınavları 31 temmuz oldu hala yatmadı.
Aynen hocam haklısınız. Ancak bu kadar geçikme bitsin artık. Sınava giriyoruz ücretin hesaba geçmesi 45 günü buluyor.Sadece Temmuz ayındaki açık lise ve açık ortaokul e-sınavları ek ders ücreti ile birlikte yatacak.
Haziran ayındaki e-sınavlar normal, yani MEBBİS’teki IBAN’e yatacak.
Aynen hocam haklısınız. Ancak bu kadar geçikme bitsin artık. Sınava giriyoruz ücretin hesaba geçmesi 45 günü buluyor.
Hocam ben 6 temmuz'da girmiştim.7 temmuz e-sınav ücreti yatan var mı?