Onlar da bizim için "kantinde kız kesen uyuz herifler" deseler hoşuna gider mi?!pythagorean' Alıntı:İki günlük tabletler. Kantinde kız kesen top sakallı kuş beyinli mühendislerimizin ürünü ne kadar dayanacak acaba merak etmekteyim...
Benim görüşüm bu. Artı yerli malı falan sanmayın her zamanki gibi parçaları birleştirip amelelelik yapmışlardır. Gaza gelmeyin yani ilk yerli tablet falan diye.filatros' Alıntı:Onlar da bizim için "kantinde kız kesen uyuz herifler" deseler hoşuna gider mi?!pythagorean' Alıntı:İki günlük tabletler. Kantinde kız kesen top sakallı kuş beyinli mühendislerimizin ürünü ne kadar dayanacak acaba merak etmekteyim...
Takdir edilecek bu gelişmeyi bu kadar ucuz laflarla özetlemek ancak böyle ileri(!) görüşlü arkadaşlara nasip olur. (Daha ağır konuştum ama kendime yakıştırmadığımdan değiştirmek zorunda kaldım)
O mühendislerden biri çok mu canını acıttı? derler insana...pythagorean' Alıntı:İki günlük tabletler. Kantinde kız kesen top sakallı kuş beyinli mühendislerimizin ürünü ne kadar dayanacak acaba merak etmekteyim...
pythagorean' Alıntı:İki günlük tabletler. Kantinde kız kesen top sakallı kuş beyinli mühendislerimizin ürünü ne kadar dayanacak acaba merak etmekteyim...
...General Mobile Genel Müdürü Muzaffer Gölcü “Hedefimiz 2012 sonuna kadar yerli katkı payını 2 katına, 2013 sonuna kadar ise yüzde 70-80’lere çıkarmak” dedi. Cihazın tasarımının Türkiye’de yapıldığını, yerel yazılıma sahip olmasına karşın komponent tarafında henüz Türkiye’den tedarik sağlayamadıklarını aktaran Gölcü, bir şarj ve pil üreticisiyle görüşmelere başladıklarını kaydetti...
:verymad: bu ne şimdi?!pythagorean' Alıntı:İki günlük tabletler. Kantinde kız kesen top sakallı kuş beyinli mühendislerimizin ürünü ne kadar dayanacak acaba merak etmekteyim...
şimdiye kada ne ürettin de üretenlere laf atıyorsun. bırak pc yapmayı gerçekten merak ediyorum pc'ye program yazdınmı.pythagorean' Alıntı:İki günlük tabletler. Kantinde kız kesen top sakallı kuş beyinli mühendislerimizin ürünü ne kadar dayanacak acaba merak etmekteyim...