E ticaret sistemleri

Kodla Büyü

ozcanikli

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşım kurduğu şirkete e ticaret yapmak için site yaptırmak istiyor
sizce hangi scrripti satın almalı
ideasoft
proticaret vb

en esnek ve en düzgün sistem hangisi

entegrasyon calışması yaptırmayı düşünüyor. Entegrasyonlar için googleye uyumlu sistem hangisidir.

En iyisi hangisi bilmiyorum ama gerçekten tutupda bir yere yaptıracağım, güvenlik açıklarıyla eksiklerle boğuşacağım diye uğraşma. En iyisi hazır scriptlerden al. Bence akakçe gibi bir siteden girip bir çok e-ticaret sitesine erişsin ve onların nereye yaptırdıklarına baksın.

yukarıdakilere ek olarak projesoft da var.

bence basit bir html sitede ürünlerini tanıtsın almak isteyenler için web alışveriş scripti atın sadece gerisi gereksiz masraf
hatta kapıda ödeme seçeneğini de koyun bi çok müşteri ürünü görmeden parasını ödemek istemiyor artık.

Profesyonel iş yapacaksanız hazır sistem almalısınız. Çok iyi be ucuz olan cscart ile başlamama rağmen 5-6 ay gibi bir zamanda ideasofta geçtim. Ozamanki ataştırmalarımda ideasoft en ideal gelmişti. Şimdi bakıyorum türkiyede lider olmuş. Binlerce müşterisi var.
Kısaca ayda bin ikibin ciro yapabilirim dersen hiç düşündenen hazır sistem al.

Yok benim mağazam yok internetten alıp internetten sayacam diyorsan hiç bu işe başlama zararınla kalıtsın. Mağazan yoksa, satacağın malzeme dükkanında değilse başarılı olmak çok zor.

BBNET
Geri