e-yaygın otomasyonunda problemmi var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan taatoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

taatoo

Seçkin Üye
Seçkin Üye
e-yaygında kursumun bitmesne 2hafta olmasına rağmen kurs sonu işlemler kalkmış öle bi sekme yok 19 öğrencimin 7 sınavında 5.ini girmeme rağmen başarısız yazıyo ama devamsız öğrencilerimde aktif yazıyo başka bi hocanın hesabıylada girdik ondada aynı problem var acaba herkestemi yoksa sadece bizdemi var anlamadım buarada şifre değiştir sekmeside yok anlamış değilim aynı problemi yaşayan arkadaşlar varmı

bende birşey sorayım.

biliğiniz gibi yönetim modülünde 2 tür kullanıcı tanımlı. Öğretmen kullanıcıları zaten sadece kendi kurslarını görebiliyorlar. ama tamamlanmış kursları kendi kursları bile olsa göremiyorlar. düzeltmenin bir yolu varmıdır???

çünkü bir öğretmen 10 gün önce biten kursunun notlarını girmemiş ve şuan kendi oturumunu açıp o kursa ait bilgilere ulaşamıyor. not girişi yapamıyor...

ercrah' Alıntı:
bende birşey sorayım.

biliğiniz gibi yönetim modülünde 2 tür kullanıcı tanımlı. Öğretmen kullanıcıları zaten sadece kendi kurslarını görebiliyorlar. ama tamamlanmış kursları kendi kursları bile olsa göremiyorlar. düzeltmenin bir yolu varmıdır???

çünkü bir öğretmen 10 gün önce biten kursunun notlarını girmemiş ve şuan kendi oturumunu açıp o kursa ait bilgilere ulaşamıyor. not girişi yapamıyor...
var hocam halkeğitim merkeslerinde kurs bitiminden sonra 30 gün içinde değişiklik yapabiliyolar hemen bi halk eğitime gitsin hocam

taatoo' Alıntı:
ercrah' Alıntı:
bende birşey sorayım.

var hocam halkeğitim merkeslerinde kurs bitiminden sonra 30 gün içinde değişiklik yapabiliyolar hemen bi halk eğitime gitsin hocam

30 gün olayını biliyorum. zaten kurum şifresi işlem yapılabiliyor. öğretmen kullanıcısındaki sorunu çözmenin bir yolu varmı onu arıyorum.

Geri