e-yaygin sistemi

Kodla Büyü
arkadaşlar sistem tüm halk eğitimlerin işleyişini durduracak gibi..
yeni sisteme giriş, düzensiz, emir vaki, üsten alın bunu kullanın gibi oldu..

ankarada her hangi bir halk eğitim kurumunda sanırım test edilmedi. local test edildikten sonra tüm merkezlere yaydılar. keşke pilot eğitim merkezinde 1 dönem işlendikten sonra genele yaysaydilar....

gerek telefon ile gerek maiil ile karşılaştıklarım sorunları çözdüm.
dakıldığınız bir yer var ise sorun cevap bulmaya çalışayım.

hocam ben kardeşimi kursa kayıt etmek istiyorum ama tc kayıtlıdır diyor fakat ben başarıyla kaydedildiniz yazısını hiç görmedim. Ne yapabilirim? ayrıca mail adresime şifre de gelmedi.

morisi' Alıntı:
hocam ben kardeşimi kursa kayıt etmek istiyorum ama tc kayıtlıdır diyor fakat ben başarıyla kaydedildiniz yazısını hiç görmedim. Ne yapabilirim? ayrıca mail adresime şifre de gelmedi.

hangi kurs merkezine kayit edecekseniz oraya gidip kardeşinizin kayıtlı olup olmadığını kontrol etmeniz gerekmekte. kayitli değilde mudur yard. şifresi ile onlar tekkrar kayt edebilirler....

hangi kurs merkezine kayit edecekseniz oraya gidip kardeşinizin kayıtlı olup olmadığını kontrol etmeniz gerekmekte. kayitli değilde mudur yard. şifresi ile onlar tekkrar kayt edebilirler....

hocam halk eğitime gittim müdür yardımcısı elle müdahale edemediklerini sürekli denememi söyledi ama ben her deneyişimde önce güvenlik kodu hatası mesajı alıyorum sonra kimlik no kayıtlı diyor..

merhaba arkadaşlar. halk eğitim merkezlerinde bildiğiniz üzere yeni otomasyon sistemi devreye girdim. ve bazı sıkıntılar ile karşılaşıyoruz. sorunumuz şudur. eskiden kayıt olan bir öğrenciyi kendi mail adresimiz ile tekrardan kayıt etmek istediğimizde bu kursiyer kayıtlıdır yanıtınız alıyoruz ve yeniden kayıt yapamıyoruz. bu sorunun üstesinden nasıl gelebiliriz. elimize kursiyer listeleri geliyor ve listeleri biz giriyoruz. şu an için kursiyerlerin kendilerinin girmesi çok zor. yardımcı olursanız sevinirim.

morisi' Alıntı:

hocam halk eğitime gittim müdür yardımcısı elle müdahale edemediklerini sürekli denememi söyledi ama ben her deneyişimde önce güvenlik kodu hatası mesajı alıyorum sonra kimlik no kayıtlı diyor..

sisteme kayıdınız varsa. mudur yardımcısı o kaydı onaylaması gerek. kayıt yoksada mudur yardımcısı kendisi kursiyer kaydedebilir....
dogrulama kodunuda firefox tarayıcıdan deneyin hatayı aldığınızda tarayıcıyı kapatıp tekrar açın düzelir.

Geri