okadda' Alıntı:
egkhan' Alıntı:
Demek F@tih projesi eğitimlerini E-Bitefo'lar verecek. Harika. Peki, alanı Edebiyat, Din Kültürü, Fizik vb... olup da tek işi yıllık formatör toplantılarında nutuk atmak olan EBİTEFO'lar hariç diye belirtiyor mu acaba yazıda? Yoksa onlar mı anlatacak Okul Intranetlerini, Öğrenme Nesnesi havuzlarını, Tablet PC-Akıllı Tahta etkileşimlerini ?
Öncelikle GüNaYdIn
F@tih projesi eğitimlerini vermede aranan şartlar;
Aklı havada dolaşmayan
duyduğu herşeye inanmayan
yıllık nutuk atan Ebitefoları dinlemeyen
işi gücü çamur atmak olmayan
mesaj sayısı 22 olmayan
eğitmenlere verdirilecektir. :++:
Ooo merhaba arkadaşım. Ne kadar eğlenmişsin öyle,ne güzel bir tutum, tam öğretmence
Aynı dilden cevabını vereyim,
Bir zatın "aklı havada dolaştığını" klavye başından anlayan medyum öğretmenler
Yine bir zatın "duyduğu her şeye inandığını" gaipten haber alan ermiş öğretmenler
Kendi tecrübelerine dayanan basit bir eleştirisini dile getiren bir zatı, kendisini hiç bağlamadığı-ilgilendirmediği halde eleştirme gereği duyan öğretmenler
birisini "tüm işi çamur atmak" diye etiketleyip, bu söylediğinin altını doldurmayarak kendisi bizzat "çamur atmak" deyimin sözlükteki tanımına dönüşen öğretmenler
Herhangi bir forumda bir zatın kaç mesaj attığını kriter almak gibi dahice bir yol izleyen, aynı mantığı göre gidilirse kendi mesaj sayısının 3 katı mesajı olan kullanıcılar bir şey tartışırken kendi fikriyle tamamen zıt bir şey yazılsa bile susması gerektiği gibi komik bir sonuç çıkacağını dahi kestiremeyen öğretmenler
Bence hiçbir eğitimi vermesinler. Kendilerini eğiterek başlasınlar işe.
Ne kadar güzel insanlar düşüncelerini yazmışlar, katılmak zorunda değilsin. Aksifikir üretecek kapasiten varsa, yazarsın. İlköğretim öğrencilerinin seviyesinde cevabına, aynı düzeyden cevap alırsın. Eğer bir "fikrin" varsa benimkinin zıttı olan ya da yazdığım mesajın içeriğinde düzeltilmesi gereken bir yanlış bilgi varsa, mesleğine yakışır biçimde yazarsın. Ben de mesleğimize, yaşımıza yakışır biçimde düşünür, gözden geçiririm.
Bu arada, neden 20 küsur mesajım var biliyor musun? Bu forumu uzun zamandır takip ediyorum. Ama bir düşüncemi paylaşıp da böyle seviyesiz cevaplar alarak asabımı bozmak istemediğimen için katılımcı olmuyordum. Yeterince izledikten sonra o tür olayların burada çok yaşanmadığına kanaat getirip yazmaya karar vermiştim. Beni yanılttığın için teşekkürler.