EBİTEFO görevlendirmesi yapılmayan il var mı ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cmtrkr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

cmtrkr

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar 27 haziran son tarihli eğitici görevlendirmesi hala yapılmayan iller var mı?

keyfi uygulamalar sebebiyle (özellikle milli eğitim müdürlerinin isteği ile) eğitici görevlendirmelerini yapmıyorlarmış..

bu durumda olan arkadaşlar var mı? Nedenini bilenler bizi de aydınlatırsa çok memnun kalırız

henüz 1 hafta oldu hocam:) biz zamanında 1-2 ay beklemiştik.o nedenle geç de olsa görevlendirme yapılır.

bir iki ay beklemenin ne anlamı var. görevlendirmeyle ilgili tüm kriterler belli. 27 sine kadar görevlendirmeni yap demiş eğitek. İl milli eğitim müdürüde ben seni tanımam bildiğini yaparım demiş durum bu. boru kimin elindeyse o öttürüyor. bakalım eğitek il milli eğitimlere yeni bir yazı gönderecekmi? yoksa o da eğiticiler benim umurumda değil eğiticilerin etide kemiğide sizinmi olsun diyecek bekleyip göreceğiz.

???

hugo4545' Alıntı:
henüz 1 hafta oldu hocam:) biz zamanında 1-2 ay beklemiştik.o nedenle geç de olsa görevlendirme yapılır.

hocam bakanlık 27. kadar listeleri gönderin demişti. bizim henuz listeler belirlenmediki. listeleri biz milli eğitime gonderdik ancak milli eğitim onaylamıyor. bu durumda olan başka iller varmı diye sormuştum. yazı eğitek e gitsin de gerisi sorun değil zaten :?

merserize' Alıntı:
bizde kaymakam bey engelledi dilekçemi ama vali onayım geldi devam ediyorum

hocam ı ornek gostererek onun gıyabında herkesten irca ediyorum görev yaptıgınız ili belirtirseniz çok memnun olurum

Adıyaman, Amasya, Ankara, Antalya, aydın, Bilecik, Bingöl, Çorum, Edirne, Erzurum, Eskişehir, Giresun, Mersin, Kars, Kocaeli, Mardin, Muğla, Muş, Rize, Sakarya, Tunceli, Karaman, Bartın, Ardahan, Yalova İllerinde görevlendirmeler gecikmiş. Umarım birdahaki görevlendirmede böyle gecikmeler tekrar yaşanmaz. Kocaelide bugün görevlendirmeler yapıldı sanırım. tabi görev yazısını görmeden emin olmamak lazım yinede.

hozden' Alıntı:
bir iki ay beklemenin ne anlamı var. görevlendirmeyle ilgili tüm kriterler belli. 27 sine kadar görevlendirmeni yap demiş eğitek. İl milli eğitim müdürüde ben seni tanımam bildiğini yaparım demiş durum bu. boru kimin elindeyse o öttürüyor. bakalım eğitek il milli eğitimlere yeni bir yazı gönderecekmi? yoksa o da eğiticiler benim umurumda değil eğiticilerin etide kemiğide sizinmi olsun diyecek bekleyip göreceğiz.

Sonuç eğitek sopasını gösterdi.

Bingöl'de görevlendirme işlemi zamanında yapıldı ve gerekli evraklar zamanında gönderildi buna rağmen görevlendirme yapılmamış gibi görünüyor.

Ağrıda, bir türlü ne duyuru yapıldı nede görevlendirme. Bu nasıl bir anlayıştır. Hiç insan MEB müdürürnün insiyatifine bırakırmı bu işi.

wolfgank' Alıntı:
27 Haziran 2008'de Manisa toplantıyı yaptı ama ne Olur geldi ne de yeni görevlendirme yazıları.

Evet o tarih de böyle birşey demiştik ve 1 Ağustos'ta yazı nihayet elimize geçti.Manisa Görevlendirmeleri tamamlandı.Arkadaşlara başarılar.

Geri