Hocam rahat ve rahatsız olursunuz gibi söylemler var tercih meselesi.
Ebitefo olarak da görev yaptım, evet 8-5 çalışıyorsunuz, 2.30 eve gidip yatmayı, uyumayı, gezmeyi vs yapabilirsiniz dediğim gibi tercih meselesi.
Ama ne kazanırsınız,
kurslar verirsiniz, kurslar alırsınız dünyanız okul -ev arasında kalmaz. okullarla, diğer illerle paylaşımlarınız kazanımlarınız olur.
Ben bu kurslar sayesinde birçok ildeki arkadaşlarla tanışma fırsatım oldu. Paylaşımlarımız oldu, birbirimize kattığımız şeyler oldu.
Oturdum uğraştım tüm okullardaki BT sınıflarındaki her bilgisayar çeşidinden bir tane alıp temiz sistem kurup gerekli yazılımları yükleyip otomatik kurulumlu dvd ler hazırladık. yorulduk. ama değdi.
Yeri geldi eften püften işer yaptık, ama zaten okulda da olsak yapmıyormuyuz.
Bunu kabullendim, doktorlar gibi nasıl hastalık akla geliyorsa insanlar beni gördüğü zaman bilgisayarındaki problemler aklına geliyor direk,
hatta bazen beni görünce sorunu aklına gelmezse durup düşünen bile oldu yakalamışken bişey sorayım diye bu mem dede böyle oldu okulda da, misafirlikte de.
Özetle hocam,kafasal muhasebeni yap, gerekirse ortamı gör kararı sen ver hocam. Burada herkes iyi kötü tecrübelerini aktarır sana haliyle.