COBOL Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,021 25 Ekim 2015 #1 Öğrencilere tek tek şifre tanımlamak oldukça uzun sürüyor. Başka yolu yokmu?
ademola Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,088 25 Ekim 2015 #2 e-kurs modülü var hocam, okulun mebbis hesabıyla girip toplu şifre verebilirsiniz.
COBOL Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,021 25 Ekim 2015 #3 Re: Ynt: EBA şifresi TÜM Sınıf a topluca aynı şifreyi (eba) verebiliyormuyuz?
Ç ÇetinÖğretmen Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,773 25 Ekim 2015 #4 Re: Ynt: EBA şifresi COBOL' Alıntı: TÜM Sınıf a topluca aynı şifreyi (eba) verebiliyormuyuz? Genişletmek için tıkla ... E-kurs sayfasında kurum modülünden giriş yaptığınızda solda toplu şifre ver seçeneğinden verilebiliyor sayın hocam..
Re: Ynt: EBA şifresi COBOL' Alıntı: TÜM Sınıf a topluca aynı şifreyi (eba) verebiliyormuyuz? Genişletmek için tıkla ... E-kurs sayfasında kurum modülünden giriş yaptığınızda solda toplu şifre ver seçeneğinden verilebiliyor sayın hocam..
COBOL Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,021 25 Ekim 2015 #5 Re: Ynt: EBA şifresi Çok teşekkürler arkadaşlar. İdarecilerden birini yarın yakalarım. Sağolun.
ercinc98 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,004 25 Ekim 2015 #7 Toplu şifre ver mi, yoksa ben mi görmüyorum. Ortaokul. Ekli dosyalar göremedim.png 249.9 KB · Görüntüleme: 1,275