EBA: Dosya deposu açıldı

Kodla Büyü
Bilgi için tşkler dostum.

Mebbis şifresi ile giriş yapıp şifre belirleye biliyorsun ardından mebbis kullanıcı adın ve oluşturduğun yeni şifre ile oturum açabiliyorsun. Bu notu da ben düşmüş olayım. :) :)

google drive ve indir.egitimhane'yi kullanıyordum. bunu da deneyelim bakalım. teşekkürler the_korsan

Paylaşım grubu, toplu bir şekilde paylaşım yapabilmenizi sağlar. Eklemek istediğiniz üyenin T.C. kimlik numarasını doğru bir şekilde girmeniz gerekmektedir.

ilginç :)))

AKADEMİA' Alıntı:
Hocam burada program saklayabilir miyiz acaba?

Yani cra ck li -full olanlardan.
benimde direk aklıma gelen bu oldu:)
Bilgilendirmen için teşekkürler the_korsan. Yalnız Google drive gibisi yok gibi geliyor bana

Crac k program vs için ebayı ne hacet arkadaşlar, google drive, yandex disk ve dropbox her şeye yeter. Daha da olmadı evdeki pc'ye arşive teamweaverle ulaşmakta var, bizim için ekstra birşey değil ama diğer öğretmenler okul evrakları filan için rahatça kullanabilirler.

disk.yandex, drive.google den daha kullanışlı geliyor bana. ayrıca 15 GB alan var. drive 5GB diye biliyorum.

hocam bilgilendirme için teşekkürler. en büyük avantajı meb engeline takılmaz

öğrenciler girebilecek mi acaba. ben bu alanı projeler için kullanabilrmiyim acaba. öğrencielr yaptıkalrı projeleri buraya atsalar ben de burden alsam. pclerin usb leri çalışmıyor da. ilk aklıma bu geldi

Arkadaşlar buraya eklediğimiz dosyaların ve fotğrafların paylaşım linkini görebiliyor muyuz acaba?

Yani Google Drive daki gibi dosyaları ve fotoğrafları linkini başkalarına göndererek paylaşabiliyor muyuz?

Teşekkürler.

Sadece bu şekilde mi oluyor paylaşım?

Yani Paylaşım bölümüne "Herkes" diyerek link alıp o linki paylaşma imkanımız yok mu?

Geri