Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar daha yeni fark ettiğim bir modül eklenmiş Eba'ya. Bize bununla ilgili bir bilgi verilmemişti. İçerik oluşturmak için geliştirilmiş ama bu içerikleri eba derse nasıl gönderiyoruz pek anlayamadım. Kullanan, bilen var mı bu sistemi?
Arkadaşlar daha yeni fark ettiğim bir modül eklenmiş Eba'ya. Bize bununla ilgili bir bilgi verilmemişti. İçerik oluşturmak için geliştirilmiş ama bu içerikleri eba derse nasıl gönderiyoruz pek anlayamadım. Kullanan, bilen var mı bu sistemi?
Ben de biraz kurcaladım hocam. Gördüğüm kadarıyla EBA Anasayfası'nda "İçerik Üretimi" başlığı altında beş farklı sistem var. İlk sırada bulunan İçerik Yönetim Sistemi, Türk Telekom'un Vitamin sistemi içerik geliştiricileri için hazırlanmış gibi duruyor. Bakanlık bu sistemi doğrudan Türk Telekom üzerinden temin etmiş gibi görünüyor. Ne yazık ki sistem üzerinde kullanım için herhangi bir yönerge ve döküman bulamadım.