Eba Kurs Anasayfa

Kodla Büyü

pcreis

Seçkin Üye
Seçkin Üye
MODÜLDE KAPATILAN DERSLERDEN TERCİH YAPMIŞ ÖĞRENCİLERİMİZ, AÇIK OLAN DİĞER DERSLERDEN TERCİH YAPABİLECEKLERDİR.
Kamil Kenan ERDOĞAN - 2016-09-29

Yazık çok yazık,dersimizi seçen hevesle kursun açılmasını bekleyen onca öğrencimize biz bilişim öğretmenlerine...eyvahlar olsun...

Bir de para yok derler.
Bilişim yerine müzik veya resim seçince para maliyenin cebinde mi kalmış oluyor.
Nasıl bir düşünme biçimi anlamış değilim.

Sabrımın bu kadar sınandığını bilmiyorum. İlk hafta 5.sınıflara Yetiştirme Kursunun ne demek olduğunu, okullarda hangi kursların açıldığını, kursta ne yapacağımızı anlatmaya çalıştım. Yeniler ya hani; çekingenlik, kararsızlık yaşayanlar hariç 25 öğrenci kaydetmiştim. 10 tanesi de yanıma geldiğinde sistemde sorun vardı, kağıda not ettim bilgilerini...

Şimdi kurslar elimizden alındı ya;
-Hergün 3-5 veli, mutlaka kurs istiyorlar, anlatmaya çalışıyorum, Bakanlık yaptı yapacağını diye.
Velileri gönderiyorum, bu sefer nerede denk gelirse artık; "Hocam ben de kaydolmak istiyorum" diyen öğrencilerim çıkıyor. Uygun lisanla anlatmaya çalışıyorum. Onlar da bana "Hocam, Bakanlık niye böyle yapıyor?" diye hesap soruyorlar. Suçluluğu ben hissetmeye başladım. Bilgisayarı olmayan öğrenci bari gelsin, sıkıntılı durumunu telafi etsin, ders dışında farklı konulara değinelim, özel ilgi alanı olan öğrenciler ile ilgileneyim diyorum, arkamda kimse yok...

Geri