hadi yasumunu' Alıntı:yasak hemşerim
okadda' Alıntı:Aç EBAyı tanıt. Ne sunumu! Ne videosu! Canlı canlı anlat. Zaten bu toplantılarda sunu yapan ve video seyrettirenleri hiç anlamam.
Madem sunu/video izlettireceksin. Gönder e-postama, beni ne diye ta oralara getiriyorsun.
devletin parasıyla başkalarına video hazırlatıyorlar, sonrada bunu yine devletin okullarında kullanılmasını engelliyorlar.habibocak' Alıntı:Bunları hazırlatmak için bir ton para vermişler. Telif hakları da yeğitekte olduğu için yasakmış. Yayınlayanlara ceza vereceklermiş.
Bu forumda ne zaman bir şey yazsam, millet uslubuma takılıyor! Sanırım anlatmak istediğimi anlatamıyorum, ya da millet çok alıngan.yasee' Alıntı:okadda' Alıntı:Aç EBAyı tanıt. Ne sunumu! Ne videosu! Canlı canlı anlat. Zaten bu toplantılarda sunu yapan ve video seyrettirenleri hiç anlamam.
Madem sunu/video izlettireceksin. Gönder e-postama, beni ne diye ta oralara getiriyorsun.
Aynen öyle yapacağım tabi ki hocam size katılıyorm bu konuda (üslubunuza değil)
Kendim kurcalarken herşeyi uygulayamadım ve hatırlamak istediklerim oldu. Bu kadar.
Size hitap ediyorum.okadda' Alıntı:Aç EBAyı tanıt. Ne sunumu! Ne videosu! Canlı canlı anlat.
Bu kısımda ise katıldığım toplantılarda kös kös video/sunum seyrettirenlere lafım!okadda' Alıntı:Zaten bu toplantılarda sunu yapan ve video seyrettirenleri hiç anlamam.