ebeam akıllı tahta araçlar paleti görünmüyor

Kodla Büyü

örtmnoldum

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar ebeam tahta özelliklerini öğrenmeye çabalıyorum. şu an bilgisayarıma tahta bağlı değil. ama ebeam interact yazılımını kurdum.
öğrenmek istediğim şu, araçlar paleti (yuvarlak olan) sadece kalem olduğunda mı ekranda görünür? kalem ve tahta bağlı değilken palet ekranda görünmez mi?
benim palet ile çalışmam lazım şu an. bilen birileri yardım ederse sevinirim.

Hocam bildiğim kadarıyla kalem ve tahta bağlı olmasa bile programı kurunca araç paletini sağ alt köşede görmeniz lazım..

hocam maalesef hiçbir yerde görünmüyor. elinde yazılımı olan varsa gönderebilir mi?

**melike**' Alıntı:
Hocam bildiğim kadarıyla kalem ve tahta bağlı olmasa bile programı kurunca araç paletini sağ alt köşede görmeniz lazım..
Hocam bilgisayarınızda programı kullanabilirrsiniz fakat bahsettiğiniz paneli kullanamazsınız. Kullanabilmemiz için tahtanızın bağlı olması gereklidir sanıyorum.

huseyineldemir' Alıntı:
**melike**' Alıntı:
Hocam bilgisayarınızda programı kullanabilirrsiniz fakat bahsettiğiniz paneli kullanamazsınız. Kullanabilmemiz için tahtanızın bağlı olması gereklidir sanıyorum.

hocam bikaç siteden indirdim en sonunda palet ekranda anlık görünüp kayboldu. nasıl kayboldu anlamadım.

bariskoc006' Alıntı:
http://www.e-beamturkey.com/index.php?option=com_content&task=view&id=14&Itemid=

Hocam burdan program set up ını indir kur. Ben de çalıştı. Bi sıkıntı yok..

hocam araçlar paleti görünüyor mu? bir de win 7 mi kullanıyorsunuz? bnm win7.

örtmnoldum' Alıntı:
bariskoc006' Alıntı:
http://www.e-beamturkey.com/index.php?option=com_content&task=view&id=14&Itemid=

Hocam burdan program set up ını indir kur. Ben de çalıştı. Bi sıkıntı yok..

hocam araçlar paleti görünüyor mu? bir de win 7 mi kullanıyorsunuz? bnm win7.

palet görünmez sadece tahtaya bağlıyken görünür.

Geri