Ebiko'da finale kaldık :)

Kodla Büyü

**melike**

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar 2 öğrencimle Ebiko finale kaldık.
Sanırım tören 11-12 Mayıs'ta Ankara'da.
Yalnız benim küçük çocuğum da var, nasıl olacak ortam nasıl hiç bilmiyorum
Daha önce katılan var mı aranızda?

tebrikler.
son 2 senedir proje gönderiyorum finale kalamadık. Daha da göndermem :)

**melike**' Alıntı:

Hocam, öncelikle tebrikler. Biz geçen senede finale kalmıştık, bu senede.
Telefonla bizi aramışlar ne zaman? nereye? geleceğimizi sorduktan sonra AŞTİ'den bizi karşılamışlardı. Öğrenci ve öğretmenleri ikamet edeceği yere servislerle taşımışlardı.
Ardındanda Atlantik Eğitim Kurumlarında Proje sunumları gerçekleşmişti. Son gün de MEB Şura salonunda ödül töreni gerçekleşmişti.
Yanlız sizin küçük var ise o durumda sizin şartlar biraz zor, ya çocuksuz gidersiniz yada yerinize bir başka öğretmen arkadaş veya idareciyi ayarlarsınız diye düşünüyorum.

ikuru' Alıntı:
**melike**' Alıntı:

Hocam, öncelikle tebrikler. Biz geçen senede finale kalmıştık, bu senede.
Telefonla bizi aramışlar ne zaman? nereye? geleceğimizi sorduktan sonra AŞTİ'den bizi karşılamışlardı. Öğrenci ve öğretmenleri ikamet edeceği yere servislerle taşımışlardı.
Ardındanda Atlantik Eğitim Kurumlarında Proje sunumları gerçekleşmişti. Son gün de MEB Şura salonunda ödül töreni gerçekleşmişti.
Yanlız sizin küçük var ise o durumda sizin şartlar biraz zor, ya çocuksuz gidersiniz yada yerinize bir başka öğretmen arkadaş veya idareciyi ayarlarsınız diye düşünüyorum.

Hocam çok teşekkür ederim bir iki şey soracaktım
Öğretmen ve öğrenciler ayrı yerlerde mi kalıyorlar?
Bir de benim kızkardeşim var batıkentte orda da kalabilirim ben. Atlantik eğitim kurumları nerede?

Çok teşekkür ederim. ben de çok mutlu oldum.
Amma velakin nasıl gidicem oralarda ne yapıcam hiç bir fikrim yok.
Gitmişken de azıcık gezeydim iyiydi. Çok özledim Ankara'yı :(

öğrenci ve öğretmenler aynı yerde kalıyor cemaat yurdunda, gölbaşı taraflarında atlantis eğitim kurumları die geçiyor... sunumu orada gerçekleştiriyorsunuz.. 1-2 gün sürebilir. sonra meb şura salonunda sonuçlar belli oluyor. Çocugunuzla gitmeniz biraz sıkıntı olabilir, gezme için yeterli vakit yok.. kolay gelsin

tebrikler hocam. inş. güzel sonuçlar alırsınız.bi sorum olacaktı .ben de proje gönderdim ama finale kalamadık. öğrencim çok üzüldü. projeyi anlayabilmeleri için sisteme giriş yapmaları lazımdı. ncak sisteme hiç giriş yapılmadı. online takip edebildiğimiz bir projeydi. öğrencim itiraz edelim deyip duruyo. sizce ne yapmalıyım. böyle bir hakkımız var mı arkadaşlar.

Siteye bir şey mi olmuş acaba? :)

Ekli dosyalar

• 2014-04-27 15_57_13-www.ebiko.org.jpg
    2014-04-27 15_57_13-www.ebiko.org.jpg
    86.5 KB · Görüntüleme: 836
çok teşekkür ederim arkadaşlar cevaplar için. Kalma ve gitme olayı bugün netleşecek artık inşallah :)
nese1982 hocam durum çok ilginç gerçekten. demek ki yeterince sağlıklı bir değerlendirme yapamadılar.
ben başka birşey sormak için telefonla defalarca aradım açmadılar ama maille bildirebilirsiniz belki bu durumu :(

Geri