ebitefo şartları

Kodla Büyü

burock_26

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Eğitci Formatör olmak için hangi şartlar aranıyor ve alım ne zaman oluyor bilgilendirir misiniz?

Fen dersinde Öğretmen sorar anladınızmı???
- Ben anlamadım hocam
+ Hangi konuyu oğlum
- Şu en başta anlatmıştınız yaa........:)
+burayımı yok en başta burası yok ondan önce... Gaz ve toz bulutları vardı. Yeterince sıkıştıklarında....Big bang:))) :puhaha:

burock_26' Alıntı:
Eğitci Formatör olmak için hangi şartlar aranıyor ve alım ne zaman oluyor bilgilendirir misiniz?

ebitefo sınavından en az 50 alacaksın, ilinde boş kontenjan olacak, bu soruyu da 1 ay önce sormuş olacaktın :D

walla benim ebitefo alımlarından haberim yok malesef 1 ay önce mi oldu sınavı
:| işte öylesine aklıma geldi bu norm fazlalığından kurtulma amacıyla :? :shock:

hocam yanlış hatırlamıyorsam bundan önceki sınava girenlerden alım yaptılar. sınav falan olmadı. yanlış mı biliyorum?

Ebitefoluk bitti. Fatihin fedaiyiliği başladı. Yeni karamuratlar malkoç oğulları gelecek.

en son sınav 2008 de yapıldı. En son görevlendirmeler; 2011 aralık başvuru 2012 ocaktan itibaren 6 aylık yapıldı. Başka derdin yoksa ebitefo olabilirsin. okuldan hiçbir şekilde kurtulamazsın. Zaten görevlendirme usulü ile yapılıyor. Kurs ücretleri ekders olarak alındığı için tüm ekderslerini okul yapıyor. Muhatap olmak zorunda kalmayadabilirsin ama içine kurt düştüğünde mecbur ararsın. Ayrıca müdür zırt bırt arar hoca benim normumu meşgul ediyorsun. Ya gel dersine gir benimim adamım ol yada ben dersini seçmiyorum norm fazlası olursun der durur. Sen her defasında rest çekersin. Bu böyle sürer gider. vs. vs.

Geri