Ece göz s200

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bidene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bidene

Süper Üye
Süper Üye
merhabalar
bu ürünü kullanan varmı.
bu gün gelip tanıtımını yaptılar.
benim dersim matematik fen teknoloji olsa elimden düşürmem.
ancak branşların durumunu düşününce kafada soru işaretleri var.
okula 1 adet aldık.
http://www.eceegitim.com.tr/urunler_ece_goz.php
video_sunum_c.jpg

Hocam ben kullanmıyorum ama bizim ilkokul öğretmenleri her derste sürekli kullanıyorlar. Kullanması kolay yararlı pratik dersi işlemeyi kolay hale getiriyor kullanabilene.

döküman kamera var Fatih Projesi olan okullarda, ondan değil mi bu.. sanırım öyle. zaten her okula gelecek 1 tane

herhangi bir nesneyi tarama, bilgisayara kaydetme, video çekme , projeksiyona yansıtma, kaydetme, gibi özellikleri olan, gelişmiş bir tepegöz diyebiliriz..
her öğretmen branşı ile ilgili kullanabilir.

örneğin coğrafya öğretmeni arkadaşlar sınıfa getirdikleri bir materyali (taş, kaya vs) büyüterek sınıfta gösterebilir.
elinizdeki kitabın sayfasını yansıtabilirsiniz
gibi gibi gibi..

egitimci34' Alıntı:
döküman kamera var Fatih Projesi olan okullarda, ondan değil mi bu.. sanırım öyle. zaten her okula gelecek 1 tane

herhangi bir nesneyi tarama, bilgisayara kaydetme, video çekme , projeksiyona yansıtma, kaydetme, gibi özellikleri olan, gelişmiş bir tepegöz diyebiliriz..

örneğin coğrafya öğretmeni arkadaşlar sınıfa getirdikleri bir materyali (taş, kaya vs) büyüterek sınıfta gösterebilir.
gibi gibi gibi..
sanırım bu çok daha gelişmişi. ben kullanan arkadaşlara fakını sormak istedim..

egitimci34' Alıntı:

gibi gibi gibi..

Faz 2 de doküman kamera yok diye biliyorum. Projeden çıkarmışlar.

faz1 dei döküman kamera ile nasıl optik form okutabiliriz bilen var mı?

kite' Alıntı:
görsel ve kalıcı eğitim için olmazsa olmaz cihaz ecegöz. elimden düşürmüyorum. gerçekten harika. sınav ve optik kağıt hazırlaması, %100 doğru okuyup analiz etmesi de mükemmel. güncelleme ücretleri de talep etmiyorlar. şirket ortakları da öğretmen. eğitim materyali mi, işte bu derim.
..
bari BİLİŞİM ÖĞRETMENLERİNE bunu yapma
Tesadüf 2 mesajında (tüm mesajların) aynı ürünün reklamını yap. Sonrada ben kullanıcıyım de.

açık açık söyle kardeşim.
bu ürünün satıcısı benim. sorularınız varsa sorun cevap vereyim diye. bizde tebrik edelim.

ama böyle MAKARA TUKARA larla işimiz olmaz

:-1: :-1: :-1:

BaRBaRYaN' Alıntı:
kite' Alıntı:
görsel ve kalıcı eğitim için olmazsa olmaz cihaz ecegöz. elimden düşürmüyorum. gerçekten harika. sınav ve optik kağıt hazırlaması, %100 doğru okuyup analiz etmesi de mükemmel. güncelleme ücretleri de talep etmiyorlar. şirket ortakları da öğretmen. eğitim materyali mi, işte bu derim.
..
bari BİLİŞİM ÖĞRETMENLERİNE bunu yapma
Tesadüf 2 mesajında (tüm mesajların) aynı ürünün reklamını yap. Sonrada ben kullanıcıyım de.

açık açık söyle kardeşim.
bu ürünün satıcısı benim. sorularınız varsa sorun cevap vereyim diye. bizde tebrik edelim.

ama böyle MAKARA TUKARA larla işimiz olmaz

:++: :++: :++:

egitimci34' Alıntı:

gibi gibi gibi..

Biz de bu ürünü araştırıyoruz. FATİH teki döküman kamerada optik okuyucu özelliği var mı?
Ortaokuldayız henüz tahta kurulumları yapılmadı. Faz 2 olsak gerek.

Bu cihazın alternatifi var mı? Asıl amacımız optik form okutmak, deneme sınavları yapmak.

_miracle_' Alıntı:
egitimci34' Alıntı:

gibi gibi gibi..

Biz de bu ürünü araştırıyoruz. FATİH teki döküman kamerada optik okuyucu özelliği var mı?
Ortaokuldayız henüz tahta kurulumları yapılmadı. Faz 2 olsak gerek.

Bu cihazın alternatifi var mı? Asıl amacımız optik form okutmak, deneme sınavları yapmak.
android-f292/optik-okuyucu-fotokopi-makinesi-android-uygulama-t147720.html

Geri