serkanozen1 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 826 27 Ekim 2011 #1 Adey ile ilgili işlemleri yapıyorum kaydet diyorum sayfada jata diyor kaydetmiyor... Okulda başka bir bilgisayarda deniyorum kydediyor sorun nedir?
Adey ile ilgili işlemleri yapıyorum kaydet diyorum sayfada jata diyor kaydetmiyor... Okulda başka bir bilgisayarda deniyorum kydediyor sorun nedir?
beyazgolge Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,207 27 Ekim 2011 #2 hocam windows7 kullanıyorsanız explorer da adres cubuğunun yanında uyumluluk modu seceneği var oradan bi deneyin
hocam windows7 kullanıyorsanız explorer da adres cubuğunun yanında uyumluluk modu seceneği var oradan bi deneyin
S starkhan Üye Mesajlar 48 27 Ekim 2011 #4 Tarayıcınızın "internet explorer" olduğundan emin olun. Firefox ve chrome gibi farklı tarayıcılarda problem çıkabiliyor.
Tarayıcınızın "internet explorer" olduğundan emin olun. Firefox ve chrome gibi farklı tarayıcılarda problem çıkabiliyor.
D darkplase Üye Mesajlar 1 3 Mart 2012 #5 Ya bende xp kullanıyorum ama Intrnet Explorer 7 kullanıyorum windows 7'de Explorer 7 kullanıyor ondan olabilirmi ?
Ya bende xp kullanıyorum ama Intrnet Explorer 7 kullanıyorum windows 7'de Explorer 7 kullanıyor ondan olabilirmi ?