Editör oldum

Kodla Büyü
Hocam hayırlı uğurlu olsun, Rabbim utandırmasın. Şuan için önemli haberler belli aslında. En önemlilerinden biri de bizim için zulüm olan EK ödemeden mahrum bırakılmamız konusu. Bu konuyla ilgili habere ağırlık vermenizi öneriyorum.

Bilişim Teknolojileri Öğretmenlerinin Sorunlarını ana sayfanıza taşıyabiliyor musunuz?

hakansia' Alıntı:
Memurlar.biz sitesine editör oldum. Önemli haberleriniz bekliyorum...
Tebrik ederim hocam. BT öğretmenleri olarak ülkede kadrolaşmaya başlamamız güzel :) Birazda biz kadrolaşalım canım.

Hocam o site egitim bir sen e yakın bir site yanılmıyorsam :) sağlam yere kapak atmissin.. Müdür yardımcılığı sınavından önce birçok benzer soru yayinlamislardi :idea:

memurlar.biz tarafsızlığı tartışılsada hergün ziyaret ettiğim bir sitedir. umarım biraz daha objektif olur. hayırlı olsun

branta' Alıntı:
Hocam o site egitim bir sen e yakın bir site yanılmıyorsam :) sağlam yere kapak atmissin.. Müdür yardımcılığı sınavından önce birçok benzer soru yayinlamislardi :idea:
Çıkarla işim olsaydı o sendikaya geçerdim.Önemli olan sorunlarımızı halletmek...

hakansia' Alıntı:
Memurlar.biz sitesine editör oldum. Önemli haberleriniz bekliyorum...
Hayırlı olsun hocam. Zümremizden birilerini böyle yerlerde görmek mutlu ediyor beni..
Birde bilgisayar öğretmeninin olduğu bir sitede okadar kötü çözünürlükte resim olamaz hemen bu işe el atın :D
işin şakası da hocam ana sayfada şu haber modülündeki fotoğrafların çözünürlüğünü düzelttirin bence açınca sanki beni siteden dışarı itti.

hocam hayırlı olsun. bizim derdimiz malum - dersimizin kaldırılması.. ve formatörlük mecburiyeti.. inşallah başarılı olursunuz..

Geri