Efsane tablet VESTEL

Kodla Büyü

bote2002

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Efsane Tabletin dağıtımını 11 ay önce yaptık... Aradan geçen sürede servisle okul arasında gidegele tabletler dumura uğradı... Tablet napsın üzerindeki amblemin ağırlığı var...
Son durum: Teknoloji mağazanın birini aradım geri dönüşüm için kilo ile tablet alır mısınız diye? Adamlar vestel tablet deyince kilo ile almayı kabul etmediler neyse toptan işi hallettim...

Vestel alma aldırma... :-1:
Paranı sokağa atma

Bence efsane hiçbir marka böyle bir tableti üretmeyi başaramaz

Eklemeyi unuttum vestel servisi ile arızalarla ilgili konuşmam
- Hocam çok hor kullanıyorlar
- E hadi olabilir diyelim niye iki günde tabletin arkası cam gibi dağılıyor...
- Hocam söyledim ya hor kullanıyorlar..
- Afedersin dedim üzerine binip gezmiyorlar ki - Bir de bu öğrenciler taş devrinden ışınlanmadılar çoğunun cebinde akıllı telefonları var. Ha pardon ben vestel servisiyle konuştuğumu unuttum deyip
telefonu kapattım

Problem bence de 156 tane tableti kullanan bu öğrencilerde. Değiştirecem bu öğrencileri sizde vestel tabletini doğru düzgün kullanabilecek öğrenci varmı bende ona göre öğrenci programı yapacam.. Veya bi modülde yapabilirim
Son olarak sağlam bir kaynaktan aldığım habere göre vestel bu tabletleri 90 tl ye çinden almış... Artık bakanlığa kaç tlden sattı orası meçhul.. ufaktan ayakkabı kutusunu doldurmamı var acaba?

Vestel cebini, kutularını doldurdu, baktı daha fazla para kazanıp saklayabileceği yer kalmadı, biraz da başkaları doldursun dedi. Düşünceli firma canım..

Geri