pehepe' Alıntı:
PeSS' Alıntı:
ek dersin sorun olacağını sanmıyorum hocam egzersiz açabilirsin ama egzersizler verimli olmuyor genelde halk eğitim kursları açabilirsin. Hayat boyu öğrenme projesi kapsamında bu ara çok yardımcı oluyorlar kurs açmak isteyenlere. Benim kursum devam ediyor. Gelen velilerde çok ilgililer hem zevk alırsınız hem ekdersinizi alırsınız. Yeterki siz emeğinizi esirgemeyin ek ders kendisi gelir
Hocam bu halk eğitimdeki kursların prosedürü nedir? nasıl kurs açabiliriz? hangi alanlarda açabiliriz?
Hocam 1. adım ne kursu vereceğinize karar verin. temel bilgisayar kursu 32 saat, office programları kursu 88 saat ikisi birlikte 120 saat en çok kullanılan bunlar başka kurslarda var
2. adım okulunuzda duyuru yapın 12 kişiden fazla olmak üzere kursa katılmak isteyenleri bulun. ( sayı biraz fazla olsun bırakanlar oluyor 12 den az olursa kurs kapanır )
3. Adım çalıştığınız yerdeki halk eğitim merkezine gidip görüşün onlar sizi yönlendirecektir. Resmi işler konusunda ama çok yardımcı oluyorlar "hayat boyu öğrenmenin oranı artsın diyeee" Birde şifrenizi alacaksınız.
4. adım plan yapacaksınız sitede örnekleri mevcut ve şifrenizle öğrencilerinizi sisteme kaydedeceksiniz. Sonra plana göre işleyin derslerinizi. Hem kursları ile ilgili konular mevcut dilerseniz yaz tatilinde dahi açabilirsiniz. Ben bu sene ilk defa açtım çok memnunum, devamlı açarım artık