Ehliyet Sınavı Gözetmenliği

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Neden İstanbul'da hiçbir ilçe ehliyet sınavı gözetmenlik kursu açmıyor bilgisi olan var mı? Bakanlıkla ilgili bir problem varmış ama nedir bu sorun kimse söylemiyor bilgisi olan var mı? Oturdum bütün ilçelerin halk eğitimlerini tek tek aradım yok hiçbir ilçede.

Hocam en yakın halk eğitime başvurunuzu yapın yeterli kursiyer sayısına ulaşılınca size haber verirler...

hocam bu konuyla ilgili halk eğitim merkezlerini araştıracaksın ama internetten değil! bu işler pek duyurulmaz. Çünkü kursu alan herkes işe ortak olur.

Ben almıştım İstanbul'da 1 yıl da sınavlarda görev aldım, Rezillik başka birşey değil. Sürücü kursların üçkağıtçılığı ve ilçe MEM'in beceriksizliği arasında sen eziliyorsun. Verdikleri para da çok az. Bizim ilçede kimse görev almak istemiyor. Bir de komisyon görevlisinin öne oturması kuralını getirdiler. Hiç çekilmiyor...

90- 100TL az mı yahu. Halk eğitim aylardır beklenen sayıya ulaşamıyor beklenen sayıya ulaşacak bir halk eğitim varsa oraya gidicem ama yok:(

hocam bu işler el altından yürütülüyor malesef.adamın varsa bu kursu açanlar arasında sana haber veriyorlar.çünkü pasta büyüdükçe senin alacağın sınav gözetmenlik sayısı azalıyor...

ilknurboteci' Alıntı:
hocam bu işler el altından yürütülüyor malesef.adamın varsa bu kursu açanlar arasında sana haber veriyorlar.çünkü pasta büyüdükçe senin alacağın sınav gözetmenlik sayısı azalıyor...
El altından olanı da var, el altından olmayanı da [geçen sene Rize de açılmıştı bu kurs ( İl M.E.M.'den resmi yazı gelmişti )]. Cüzi bir kurs başvuru ücreti ile ( 50 TL ) II. dönemin başladığı ilk haftasonu C.tesi ve pazar günü olmak üzere 2 günde bitmişti. İlk başta 5 sene olan ehliyet bulunma süresini, başvuruların fazlalığı nedeniyle 10 seneye çıkarmışlardı da gene de yaklaşık 300 kişi kursiyer olmuştu.
Bu kurslar her sene açılan kurslardan değildir sayın hocam, her sene açılmaz kolay kolay. Rize de en son 2005 yılında falan açılmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Görev yaptığınız yere göre de size verilen görev sayısı değişir. Mersin - Bozyazı'da görev yapıyorum, eylül ayından bu yana 3 direksiyon sınavı yapıldı. Bunların son ikisinde görev aldım. Bozyazı'da, M.T.S.K. Sertifikası'na sahip yaklaşık 25 öğretmen var. Şansınız bol olsun...

Geri