ehliyet yenileme için sağlık raporunu nereden alabiliriz. aile hekimine gittim. devlet olarak sağlık raporunu ücretli veriyoruz dedi. 350 400 civarı dedi. doğrumudur. nereden alabiliriz
Aynen bu şekilde yaptım e devletten aldık ama başka hocamızın aile hekimi çok garip bir şekilde tüm branşlardan muayene olmasını istemiş. Şimdi dolaşıp duruyor.Ben yeni değiştirdim. 15 gün önce. Değişiklik var mı bilmiyorum. Aile hekimine gittim. Gitmeden önce e devletten "Kişisel Sağlık Bilgi Formu"nu doldurmak gerekiyor. Eğer sizi göz, kbb gibi bir uzmana sevk ederse devlet veya üniversite hastanesine gidiyorsunuz. Etmezse aile hekiminden sağlık raporunu alıyorsunuz. Sevk ederse randevu gerekmiyor. Hastane de sistem kurulmuş. 300 Tl yatırıp ilgili birimden raporu alıyorsunuz.
hocam eğer öyle söyledilerse dediklerini yapın ücreti verin dekont veya makbuz mutlaka alın ve sağlık bakanlığına belgelerinizle şikayet edinehliyet yenileme için sağlık raporunu nereden alabiliriz. aile hekimine gittim. devlet olarak sağlık raporunu ücretli veriyoruz dedi. 350 400 civarı dedi. doğrumudur. nereden alabiliriz
makbuz dekont birşey verdiler mi hocamBen de gözlük olduğu için sadece göze gönderdi. Devlet hastanesi sadece göz muayenesinden 300 tl aldı.
Verdiler hocam. Önce vezneye gönderiyorlar sonra muayene ediyorlar.makbuz dekont birşey verdiler mi hocam
tamm teşekkürlerVerdiler hocam. Önce vezneye gönderiyorlar sonra muayene ediyorlar.
sanırım konu bu haberle alakalıAile hekimlerinden alınan bazı sağlık raporları ücretli olacak
AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, aile hekimlerinden alınan ehliyet raporlarının ücretli hale getirileceğini açıkladı.www.memurlar.net
Aynen. Artık alınacak ücret resmi ve yasal olacak ve burada yazılanlar boşa düşeceksanırım konu bu haberle alakalı
Aile hekimi makul biri ise sağlık bilgi formu sonrasında sistemden raporu verdi. hiç kağıt, çıktı, foto vb olmadan Ehliyeti hiç randevu almadan ve memur ile işlem yapmadan nüfus müdürlüğündeki cihaz üzerinden yeniledim. eve geldi. Sistem iyi olmuş
Edevletten sağlık raporu dolduruyorsunuz. Aile hekimine gidip ehliyet için rapor alacağım deyince sisteme girip onaylıyor. Çıktı vermesine gerek yok. Ehliyet işini yapan nüfus memuru görüyor sistemden.Bunu biraz açıklar mısın hocam?
Rapor aldıktan sonra cihaz (kioks deniyor sanırım) üzerinde nasıl bir işlem yapılıyor?
Fotoğrafı sistemden mi alıyor? Yani kimlik fotoğrafımız mı?
Tabii ödenmesi gereken harçlar ödenmiş olması gerekiyor değil mi?
Evet hocam sağlık raporu sistemde oluyor zaten. Gerekli harçları yatırıyorsunuz mobil bankacılıkta. 15 TL zaten. Sonra kiosktan parmak izi ile girip eski ehliyeti yenilemek üzere işlemlere başlıyorsunuz. Sistemdeki fotoyu kullanarak başvurunuzu alıyor ve bir kaç gün sonra yeni ehliyet eve geliyor. Memur ile bir işi olmuyorBunu biraz açıklar mısın hocam?
Rapor aldıktan sonra cihaz (kioks deniyor sanırım) üzerinde nasıl bir işlem yapılıyor?
Fotoğrafı sistemden mi alıyor? Yani kimlik fotoğrafımız mı?
Tabii ödenmesi gereken harçlar ödenmiş olması gerekiyor değil mi?