Ekşisözlük denen lanet siteyi kınıyorum.

Kodla Büyü

mkankan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Şu mübarek ramazan ayında son bir kaç gündür Peygamberimiz Hz Muhammed (s.a.v) hakkında hakaretinde ötesine geçen, ağza alınmayacak laflar söyleyen soysuz ekşisözlük yazarlarını kınıyor Allah'a havale ediyorum.

İçeriğinin ne olduğu belli olmayan, iki kelime yazanın kendisini yazar sandığı saçma bir site. Önceleri saygı çerçevesinde absürd konular yazılıyordu ama şimdiki nesil küfürden başka bir şey karalayamadığından içerikler hep küfür olmuş. Dikkate alınacak bir site değil hocam. Peygamberimize küfredenleri de Allah ıslah etsin.

burada bu kınamayı yapmanız gerçekten çok işe yaradı arkadaşlar. bence sinir krizleri geçirip, kınamalarınıza çok güzel bir çare var, girmezsiniz o siteye olur biter. bir ekşisözlük yazarı değilim veya herhangi bir menfaatim de yok. ama bu yaptığınız viral reklama girer haberiniz olsun. :idea:

brodil arkadaşıma katılıyorum. siteye girmezsiniz olur biter, ve yine dediği gibi reklama giriyor. link soran olmuş bile.

Hocam ekşi sözlük sitesinin BBNetten gelecek reklama zaten ihtiyacı yok. SEO bilginiz ne düzeyde bilmiyorum ama Google bot bu tür forum sitelerinde verilen linklere pek rağbet etmez. Ben de tercüme yaparken defalarca ekşi sözlükten yararlandım. Bazı kendini bilmezler bir şeyler yazdıysa onların suçu; site yönetimi halen bu yazıları yayınlıyorsa o zaman sitenin geneline mal edilebilir. Ben de onun için link sordum. Öbür türlü çamur at izi kalsın gibi bir şey oluyor burada.

Bunu ekşi sözlüğe indirgemek ve onu hedef tahtası yapmak ? 3-4 saygisiz aptal yüzünden isterseniz interneti kapatın. İnternetteki zararlı icerigi duşunun hür irade diye birşey var, girmezsiniz siteye olur biter. Ayrıca o yazılar duruyor mu yoksa kaldırılmış mı ?

Eksi sözlükten size bir entry "alemlere rahmet olarak yaratılan.allah (c.c.) ın kulu ve elçisi.son peygamber."

Ekşi sözlükte hersey var sonuçta.

İnternetin küçük hali gibi,

O saçma sapan yazıları yazan küçük beyinliler zaten kendi çaplarını ortaya koymuş.

İnternette bir sayfa okunduğu kadar vardır.

bazı TV kanallarında da benzer yorumlar yapıyorlar. kaldırıp atalım televizyonları :!:

o entry girildiği zamanki halini de gördük ekşi sözlükte maalesef çok cahilce ve soysuzca yazılmış bir yazıydı. Bizim tepkimiz site yönetimiz uzunca bir süre kaldırmadı taaki bir çok çevreden tepki alana kadar. Kızdığımız ve üzüldüğümüz nokta burası.

Geri