ek ödeme denge çözülmüş ancak,

Kodla Büyü

bana_haber

Üye
arkadaşlar,

ek ödeme (denge) konusunda resmi tüm imzalar atılmış (bakan ve başbakan dahil)

ancak, yasal düzenleme gerektiğinden meclisin açılması gerekiyormuş...

(kuşlar söyledi)

ek ödeme ve denge konusunun dışında başka şeyler var mı hocam? formatör görevlendirmeleri kadro gibi vs.

bu konudaki tüm yasal düzenlemeler khk (bakanlar kurulu) ile çözülürken iş bize gelince meclise ihtiyaç duyulmuş. çok önemli hissettim kendimi :D

mış miş muş müş - adamlar bizimle alay ediyorlar. eğitimi baltalıyorlar. yok meclis açılcak diyorlar - yok kar yağacak - yok güneş tutuldu - ödenek yok - filanca tatilde.

neyse moralinizi bozdum. :(

arkadaşlar bence bu konu formatörlerin ek ödeme meselesi değil :!:

illerinden, ilçelerinden, okullarından bakanlığın çeşitli birimlerinde görevlendirilen
eğitim öğretim sınıfına ait personelin ek ödeme alamaması meselesi.
sadece eğiticileri veya formatörleri ilgilendirse sanırım daha çok beklenirdi.

Valla memnun değilseniz ayrılın.Herkes ayrılır istifa ederse sorun da çözülür.Yada çözüm hızlanır.Ben ayrıldım çünkü kazancımdan çok zararım vardı.Duran arkadaşların ise kazançlarının daha fazla olduğunu düşünüyorum.O yüzden konuşmaları biraz boş geliyor.Dediğim gibi memnun değilseniz ayrılın...

@sncrts hocam bu konuda niye bu kadar tepkili davrandığınızı anlayabilmiş değilim. insanlar emin olun bağlayan belki de zorunlu kılan bazı olaylardan ötürü içinde bulunmuş olduğu durumu çekiyor.

bazılarımızın ek ders sorunu var
bazılarımızın okullar ile ilgili sorunları var
bazırarımızın vs. ile ilgili bir sorunu var

yani herkesin kendisine göre bir nedeni var bu işi yapmak için. ama hiçbirimizin nedeni bulunduğumuz duruma bayılmamız değil. Lütfen meslektaşlarınız olarak bizlere biraz daha saygılı davranmanız gerektiğini düşünüyorum.

saygılar

bana_haber' Alıntı:
arkadaşlar,

ek ödeme (denge) konusunda resmi tüm imzalar atılmış (bakan ve başbakan dahil)

ancak, yasal düzenleme gerektiğinden meclisin açılması gerekiyormuş...

(kuşlar söyledi)

Arkadaşlar ankaradan aldımğım son bilgiye göre Strateji durumun çözümü yönünde yaptığı çalışmayı bitirmiş ve bakanlığa iletmiş.Hüseyin Çeliğin gerekli düzenlemeyi bakanlar kuruluna sunması bekleniyormuş.Ama nezaman olur kesin belli değil.

Yani anlıyacağınız top bakanımızda, meclisin açılmasını bekliyeceğiz...

Arkadaşlar kesin ve net bilgi olmadan bunları yazmasak. Bizde arıyoruz hallolacak diyorlar. Haziran-Temmuz döneminde bile yakında hallolacak diyorlardı kaç ay geçti.

İsot kardeşim benim söylediğim olay şu insanlar bu durumlarından ötürü veryansın edip sanki daha iyi durumları tepipte gelmiş dünya başlarına yıkılmış gibi davranıyorlar.Bende diyorumki eğer bulunduğunuz durum o kadar kötü ve öğretmenliğe döndüğünüzdeki durumunuz daha ii olacaksa dönün neden veryansın ediyorsunuz.
Bende eğiticilik yaptım denge tazminatı kesilince bıraktım.Çünkü okulumdaki durumum maddi açıdan daha iyiydi.Ama okuluma döndüğümde ek ders problemim olacak olsa yada idare ile aramda problem olsa bende bırakamazdım diye düşünüyorum.

isot' Alıntı:
@sncrts hocam bu konuda niye bu kadar tepkili davrandığınızı anlayabilmiş değilim. insanlar emin olun bağlayan belki de zorunlu kılan bazı olaylardan ötürü içinde bulunmuş olduğu durumu çekiyor.

bazılarımızın ek ders sorunu var
bazılarımızın okullar ile ilgili sorunları var
bazırarımızın vs. ile ilgili bir sorunu var

yani herkesin kendisine göre bir nedeni var bu işi yapmak için. ama hiçbirimizin nedeni bulunduğumuz duruma bayılmamız değil. Lütfen meslektaşlarınız olarak bizlere biraz daha saygılı davranmanız gerektiğini düşünüyorum.

saygılar
:+1: :+1: :+1: :+1: :+1:

kardeşim senin okulunda 15 saat ek dersin garanti gitsene okuluna sen dicem şindi eşimin tayini çıkmadı ben her gün tren gelir hoş gelir türküsünü söylerken iyi oluo ya :)

Bugün bizde bakanlık ile görüştük. Bize yazısının yazıldığını Milli Eğitim Bakanına verildiğini Bakanlar kurulunda imzaya açılacağını söylediler...

sncrts' Alıntı:
Valla memnun değilseniz ayrılın.Herkes ayrılır istifa ederse sorun da çözülür.Yada çözüm hızlanır.Ben ayrıldım çünkü kazancımdan çok zararım vardı.Duran arkadaşların ise kazançlarının daha fazla olduğunu düşünüyorum.O yüzden konuşmaları biraz boş geliyor.Dediğim gibi memnun değilseniz ayrılın...

Hocam olay makam sevdası veya para sevdası değil. malesef bunu idrak edemediğiniz için ayrılmanız isabet olmuş.

Keşke ayrılmak ile herşey çözülse!!!!

Bu sistem, bu mantalite devam ettiği sürece hödük ve güdük sistem olduğu sürece her ayrılış bir yenilgi olacaktır.

sncrts hocam senin dediğin şuna benziyor; bu ülkeden memnun değilseniz gidin başka ülkeye yerleşin. Yook başka ülkeye gidemem bu ülkede durmam gerekiyor derseniz de, ülkede yapılan haksızlıklara, zamlara, yolsuzluklara vs. göz yumun.
Eğiticilikte ısrar edenlerin elbette sebepleri var. Ben de kimsenin bu duruma bayıldığını düşünmüyorum. Ama başka şansı olmayanlar da var (çeşitli sebeplerden), o yüzden her zaman söylediğim gibi; eleştirmeden önce anlamaya çalışalım...

Geri