ek ödemesi kesilmeyenler varmış galiba

Kodla Büyü

seczey

Site Gezgini
bazı illerde ek ödeme eğiticilere veriliyormuş. ek ödeme alan veya almayan herkes bu konuya ili ile durumunu belirtse sevineceğim.

hocam zaten biz kendi aramızda anlaşamadığımızdan hakkımızı savunamadığımızdan birçok arkadaşların denge tazminatı kesildi. tamam ben denge tazminatını aldım. almaktayım da. hocam adamlar yazı istiyor siz yazı veriyorsunuz ona rağmen çoğu yerde kesiyorlar. kesilmeyen illeri emsal göstermenin bir anlamı yok.

http://bilgisayarbilisim.net/ankara_val ... 25729.html bu yazıyı ilgi tutun hocam

Site admininden ricam ayın 15 ine kadar bu topiği kilitlemesi. Kolay gelsin.

togius' Alıntı:
hocam zaten biz kendi aramızda anlaşamadığımızdan hakkımızı savunamadığımızdan birçok arkadaşların denge tazminatı kesildi. tamam ben denge tazminatını aldım. almaktayım da. hocam adamlar yazı istiyor siz yazı veriyorsunuz ona rağmen çoğu yerde kesiyorlar. kesilmeyen illeri emsal göstermenin bir anlamı yok.

http://bilgisayarbilisim.net/ankara_val ... 25729.html bu yazıyı ilgi tutun hocam

hocam ayın 8'inden sonra maaşlar yapılıyor, 15 ini beklemeden de öğrenilebilir bir kısım.

mutemet izinde arkadaşım biz daha ek dersleri bile alamadık :D okulda da durumlar karışık vesselam :)

arkadaşlar bu kesintinin olup olmadığını nasıl anlayacağız? normal bir maaş ne kadar 8-1 im bu arada.

togius' Alıntı:

Çok komik ya. Demek ayın 15'ine kadar topik kilitlensin:) Niye? kimse fbu konuda bişeyler söylemesin, birilerinin aklına bişeyler gelmesin, yani eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmeyelim:) öyle mi?
Yapmayın bunu ya...
Sizden kesilseydi böyle yapar mıydınız acaba??
Ben İstanbul Üsküdar'da çalışıyorDum EBİTEFO olarak. denge tazminatı da ek ödeme de kesilmedi. Ama yine de bu dedikodulara daha fazla dayanamayarak bugün itibari ile istifa ettim.
Kalın sağlıcakla topik falan kilitleyin, aman kimse duymasın tazminatlarınızın kesildiğini. Hayret yaa....

enginniyazi' Alıntı:
togius' Alıntı:

Çok komik ya. Demek ayın 15'ine kadar topik kilitlensin:) Niye? kimse fbu konuda bişeyler söylemesin, birilerinin aklına bişeyler gelmesin, yani eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmeyelim:) öyle mi?
Yapmayın bunu ya...
Sizden kesilseydi böyle yapar mıydınız acaba??
Ben İstanbul Üsküdar'da çalışıyorDum EBİTEFO olarak. denge tazminatı da ek ödeme de kesilmedi. Ama yine de bu dedikodulara daha fazla dayanamayarak bugün itibari ile istifa ettim.
Kalın sağlıcakla topik falan kilitleyin, aman kimse duymasın tazminatlarınızın kesildiğini. Hayret yaa....

engin hocam sabitlensin demek istemiştir sanırsam arkadaş hemen sinirlenme ramazan günü sakin olmak lazım. bu arada verdiğin karar hayırlı olsun. k.i.b.

:)
Eğer öyle ise yani sabitlemekse söylenen, evet yanlış anlamışım:)
Özür dilerim öyleyse:)
Verdiğim kararla ilgili dileklerine teşekkür ederim hocam.
Herkes hakkında hayırlısı ne ise o olsun.

İyi çalışmalar.

Yapmayın bunu ya...

Ben diyorum ki hakkınızı adam akıllı arayın kimin kesilip kimin kesilmediği bize bir yarar sağlamıcak asıl önemli olan resim yazı varsa onu ortaya koyun. diyorum yoksa hiç tartışmaya gerek yok.

kaldı ki

geçen seneden beri bu koyu tartışıyoruz. değişen bir şey oldu mu olumlu hayır daha da olumsuza gitti. hepimizin morali bozuldu. Ben diyorum ki ortak tepki koyulacak bunlar tartışılmalı, elde olumlu veya olumsuz veya olumsuz yazımı var elbetteki bunlar konuşulmalı konuşuluyorda. ama 3 kişiden kesilmemiş 5 kesilmiş o önemli değil. biliyorum bizlerdende bu ay değilse diğer ay kesilecek. sorun artık kesilip kesilmemesi de değil eğer insan çalıştığı yerden yarın ne olacak sorusuyla güne başlarsa ne kadar verimli olabilir.

Arkadaşlar somut şeyleri tartışalım. ama birlikte hareket edelim. kafa bulandırmayalım yeter. konu silinsin demedim bende zaten sonradan demek istediğim anlaşılmış

Geri