Ek ücret ve huzur hakkı

Kodla Büyü

jolly

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Ek ücret ve huzur hakkı ödemeleri yapıldı diye bir haber yapılmış. Bu nedir arkadaşlar kimler faydalanabilir?

Meslek lisesi öğretmenlerine yapılan bir ödemedir, sanırım 70-80 TL aralığında yılda bir ya da iki defa yapılıyor.

Forumu araştırırsanız görürsünüz. Kısaca meslek lisesinde görev yapan teknik öğretmenler diyelim...

fantasio' Alıntı:
Bu ayrım görünce benim de huzurum kaçıyor bize yok mu?
hocam hesap belli:
0,073837*250*işletmeye gidilen ay sayısı(eylül,ekim,kasım,aralık)yani 4 =73,837 TL.
çok fazla bişey değil.
meslekçiler bu ücreti alınca huzurlanıyorlar :mrgreen:

hesabımı kontrol ettim ama herhangi bir ödeme yapılmamış, bunu idare mi belirtiyor ?

yaz stajı yap,beceri sınavı yap,sürekli uygulama sınavları yap,temrin hazırla oku, webdi nesneydi silverlighttı çalış dur 102 lira huzur hakkı az ve komik....

iyi de hesapta madem işletmeye gidilen ay sayısıyla çarpılıyor, herkesin gittiği ay sayısı aynı ücret farkı nerden oluşuyor?

Huzur Hakkı ve Ek ders ücreti, İşletmede Meslek Eğitimi yapılan Meslekî Teknik eğitim okullarında Yapılan Beceri Eğitimi Sınavlarının Komisyonlarında görev alanlara (İşletmelerden katılanlara ) verilen bir ücrettir... Koordinatör öğretmenlerin Meslekçi idarecilerin ve Atelye öğretmenlerine Çıraklık Eğitimi Yaygınlaştırma ve Geliştirme Fonundan 3308 sayılı kanuna göre verilen bir ödemedir. Buna da şükür demek lazım. İşletmeden komisyonlara doğru dürüst gelen olmuyor. Haklı olarak. 70-80 Tl alıp 700-800 Tl den niye olayım diyen çok. Maalesef..

Geri