Ek ders çizelgem doğru mu?

Kodla Büyü

japcann

Aktif Üye
Arkadaşalar ekders çizelgesi ekte Formatör öğretmenim bana verilen ekders puantajı doğru mu? Bir göz atabilirseniz sevinirim.

Ekli dosyalar

herhangi bir izin sevk rapor olayı yok arkadaslar toplamda 5 haftalık ekders yazılmıs benim 1 haftasına hiç ekders verilmemiş 2 haftada 15 er saatten değerlendirilmiş :-/ oradaki ekders çizelgesini doğru birşekilde düzeltip ekten verebilecek deneyimli bir arkadas var mı?

Allahım, yarabbim... kaç sene oldu, hala görevlendirmesi olan bir öğretmenin ekdersini hesaplamasını öğrenemediler mi?

Hocam, 4--43434-43434-43434-43434,..... Toplam:76 saat
Birde 1.ve 2. haftada 31321 şeklinde girilmiş bu ne ??????

Kısaca, eğer formatörseniz, görevlendirmeniz bittiği tarihe kadar haftalık 18 saat üzerinden ücret alırsınız. Sizin konumunuz vekaleten müdür yardımcılığı yapanla aynı...Taşrada 6 aylık valilik görevlendirmesi... çünki onlar da 6 aylık görevlendirmeyle geliyor. Eğer 76 saatten az ücret alırsan okula dilekçe yazıp resmi cevap iste. Sonra üst kurumlara başvurursun.

hasan' Alıntı:
Allahım, yarabbim... kaç sene oldu, hala görevlendirmesi olan bir öğretmenin ekdersini hesaplamasını öğrenemediler mi?

Kısaca, eğer formatörseniz, görevlendirmeniz bittiği tarihe kadar haftalık 18 saat üzerinden ücret alırsınız. Sizin konumunuz vekaleten müdür yardımcılığı yapanla aynı...Taşrada 6 aylık valilik görevlendirmesi... çünki onlar da 6 aylık görevlendirmeyle geliyor. Eğer 76 saatten az ücret alırsan okula dilekçe yazıp resmi cevap iste. Sonra üst kurumlara başvurursun.
hocam ozaman sizin dediğiniz üzere benim sene başından itibaren ek derslerim yanlış yazılmış :( ve yanlış yatırılmış :( yarın idare ile bu konuyu görüşmem gerekecek

hasan' Alıntı:

bu arada 1.ve 2. haftada 31321 şeklinde yazılan benim girdiğim ders saatleri ptesi 3 salı 1 çarşamba 3 diye gidiyor. Ben ek ders çizelge vs işlerinden anlamadığım için sizlere danıştım

yarın alacağım cevabı çok merak ediyorum bunu bilen birisiyle oturup sene başından itibaren incelememiz gerekecek :-/

Hocam çizelgedeki hata şu; seminer döneminde size 18 saat değil 15 saat verilmesi.

Sizin bu ay toplam 90 saat ekders almanız gerekiyor eğer mayıstan kalan 4 günün ve 1 haziranın ekdersi geçen ay verilmediyse.

Çizelgeye bakarak şunu da söyleyebilirimki ekdersiniz bu aya kadar doğru hesaplanmış.

idarecileriniz 28-29-30-31 mayısı mayısın ekdersinde kendilerine yazmışlar öğretmenlere yazmamışlar, ilginç.

wertyu6' Alıntı:
Hocam çizelgedeki hata şu; seminer döneminde size 18 saat değil 15 saat verilmesi.

Sizin bu ay toplam 90 saat ekders almanız gerekiyor eğer mayıstan kalan 4 günün ve 1 haziranın ekdersi geçen ay verilmediyse.

Çizelgeye bakarak şunu da söyleyebilirimki ekdersiniz bu aya kadar doğru hesaplanmış.
Sayın hocam mayıs ayı ek ders çizelgemi ekte size sunuyorum bir inceler misiniz?

Ekli dosyalar

Mayıs ayında ekdersiniz 2 saat eksik yazılmış hocam.
Mayıs ayının ilk haftası, 1 mayıstan dolayı 3 ekders kesilmesi lazımken 5 ekders kesip 13 vermişler.

wertyu6' Alıntı:
Mayıs ayında ekdersiniz 2 saat eksik yazılmış hocam.
Mayıs ayının ilk haftası, 1 mayıstan dolayı 3 ekders kesilmesi lazımken 5 ekders kesip 13 vermişler.
peki hocam mayıs ve haziran ekders çizelgesini birleştirince haziran ekdersim doğru mu yatmış?

hocam çözdüm olayı mayıs ayında 2 saat haziran ayında 24 saat eksik yatırılmış. Hepinize teşekkür ederim

Hocam sizin ek dersiniz derse girmeniz önemli değil 4 3 4 3 4 şeklinde her hafta yatırılmalı. Geriye dönük tüm ekderslerinizi isteyin. Vermezse yazılı olarak isteyin. Gene vermezlerse mahkemeye verin. Daha önce arkadaşıma yazmadılar söke söke aldı. Ayrıca çalıştığım okullarda ekdersi genelde ben yaptım. Eğer müdür yardımcısı ile aynı almadıysanız söyleyin kendine düzeltsin. Düzeltmiyorsa kendinin borcu vardır devlete faziyle ödesin.

arkadaşım çizelgeden anladığım şu ders olmayan haftalara 15 saat ücret verilmiş.
ancak 1 haziran ve devamında ücret dağılımın şu olmalı kesinlikle
4 43434 43434 43434 43434=76 saat

Ekdersleri yapıp bugun gönderdem arkadaşım. Toplam 72 saat.

1 Haziranı mayıs ekdersine yazmıştık. Yazmayanların 76 olacak.
Ama sizin bu ay 90 saat almanız lazım.

Geri