hocam ozaman sizin dediğiniz üzere benim sene başından itibaren ek derslerim yanlış yazılmış ve yanlış yatırılmış yarın idare ile bu konuyu görüşmem gerekecekhasan' Alıntı:Allahım, yarabbim... kaç sene oldu, hala görevlendirmesi olan bir öğretmenin ekdersini hesaplamasını öğrenemediler mi?
Hocam, 4--43434-43434-43434-43434,..... Toplam:76 saat
Birde 1.ve 2. haftada 31321 şeklinde girilmiş bu ne ??????
Kısaca, eğer formatörseniz, görevlendirmeniz bittiği tarihe kadar haftalık 18 saat üzerinden ücret alırsınız. Sizin konumunuz vekaleten müdür yardımcılığı yapanla aynı...Taşrada 6 aylık valilik görevlendirmesi... çünki onlar da 6 aylık görevlendirmeyle geliyor. Eğer 76 saatten az ücret alırsan okula dilekçe yazıp resmi cevap iste. Sonra üst kurumlara başvurursun.
bu arada 1.ve 2. haftada 31321 şeklinde yazılan benim girdiğim ders saatleri ptesi 3 salı 1 çarşamba 3 diye gidiyor. Ben ek ders çizelge vs işlerinden anlamadığım için sizlere danıştımhasan' Alıntı:Allahım, yarabbim... kaç sene oldu, hala görevlendirmesi olan bir öğretmenin ekdersini hesaplamasını öğrenemediler mi?
Hocam, 4--43434-43434-43434-43434,..... Toplam:76 saat
Birde 1.ve 2. haftada 31321 şeklinde girilmiş bu ne ??????
Kısaca, eğer formatörseniz, görevlendirmeniz bittiği tarihe kadar haftalık 18 saat üzerinden ücret alırsınız. Sizin konumunuz vekaleten müdür yardımcılığı yapanla aynı...Taşrada 6 aylık valilik görevlendirmesi... çünki onlar da 6 aylık görevlendirmeyle geliyor. Eğer 76 saatten az ücret alırsan okula dilekçe yazıp resmi cevap iste. Sonra üst kurumlara başvurursun.
Sayın hocam mayıs ayı ek ders çizelgemi ekte size sunuyorum bir inceler misiniz?wertyu6' Alıntı:Hocam çizelgedeki hata şu; seminer döneminde size 18 saat değil 15 saat verilmesi.
Sizin bu ay toplam 90 saat ekders almanız gerekiyor eğer mayıstan kalan 4 günün ve 1 haziranın ekdersi geçen ay verilmediyse.
Çizelgeye bakarak şunu da söyleyebilirimki ekdersiniz bu aya kadar doğru hesaplanmış.
peki hocam mayıs ve haziran ekders çizelgesini birleştirince haziran ekdersim doğru mu yatmış?wertyu6' Alıntı:Mayıs ayında ekdersiniz 2 saat eksik yazılmış hocam.
Mayıs ayının ilk haftası, 1 mayıstan dolayı 3 ekders kesilmesi lazımken 5 ekders kesip 13 vermişler.
herohamster' Alıntı:izin-sevk yoksa seminer dönemide dahil her hafta 18 saat yazmaları lazım...