Ek ders ücreti isteyen Marksist, materyalisttir

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bilo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
hocam bunları kafaya takma binbir türlü insan var moralini bozmaya değmez yani özetle sinekler öldürmeyle bitmez...
hayatını sinek avıyla geçirme iyi şeylere odaklan

bi hikaye var müdürler ve vücudun organları hakkında... bu arkadaşta tam uymuş.. ne diyelim. Çok şükür marksist ve solcuyuz mu diyelim ne diyelim....

bence az bile söylemiş. öğretmenlere müstahak. en büyük teşkilatız ve iktidarlar halâ bir çok talebimize kayıtsız kalıyorlar. tepki gelmeyeceğini bilip, çekinmeden kamuoyu önünde fırça atabiliyorlar. ne kadar güçlü ve etkili bir camia olduğumuzun bi göstergesi bu durum. ayrıca sendikaların da ne derece etkin ve gerekli olduğunu da sorgulamamı sağlayan bi durum. :)

ne diyelim, hakkımızda hayırlısı olsun!

Sadece onun değil; eğitim camiasında hükümete yakın olan herkes aynı düşüncede...

Yarın öbür gün liderleri çıkıp nöbetlere ek ders ücreti verilmelidir dese sonraki gün hepsi çıkıp aynı şeyi savunurlar...

Bir karakterleri ve dünya görüşleri yoktur; bindirilmiş kıtadan oluşan trol sürüsünün birer üyesidirler ancak...

Oturuşuna baktığımda eğitim hizmeti veren bir bireyden ziyade her an "beyaz et ticareti" yapabilecekmiş gibi bir algı oluştu bende.

Nöbet tutmayınca eğitim hakkı nasıl yok oluyor ben anlamadım. Zaten öyle bir eğitim verebilseydik öğrenciler kendi kendileri kontrol eder ve arkadaşlarına saygı gösterirlerdi malesef eğitim sistemi rekabete dayalı olunca herkes birini ezmeye çalışıyor

forumcu86' Alıntı:
Nobete ücret verilmeli, sorumluluğu var, ancak nöbet tutmayarak bunu eylem haline dönüştürülmemeliydi. İstek hakli metod yanlış bence. O yüzden kiymetimiz olmuyor.

Somada kaza olur millet ölür, bizim solcular derse girmeyerek protesto eder, sonrada sayginliktan bahset...
Akılı akıldan üstündür derler.
Nöbet ücreti istemek, bu konuda ses duyurmak ve nöbete ücret almak için etkili bir metot varsa, belirtirseniz sevinirim.

adam siyasetçilerin ayakkabısını yalayarak oturmuş koltuğu güya arkasında siyasi güç var saçma sapan konuşuyor. sen makama, paraya itibar etmiyorsan orda niye oturuyorsun. adam gibi dersine gir çık ek derste alma

20-30 bin
Şaka gibisiniz.Öğretmende birlik ve ekip halinde hareket etme gibi bir duyguyu arasan kesinlikle bulamazsın.
Ama menfaat bulursun.(Kanaatimce de cüzdandaki yokluktan.)
Sendika denen kuruluşa zaten 15 tl sendika yardımı için üye oluyorlar.Eğer bu parayı ayda 100 tl yapsınlar.Sendikalı üye oranı %95 olur.

Nöbetleri protesto eden öğretmen arkadaşların atladığı konu nöbetin parası olmamalı. Esas konu nöbetin sorumluluğu olmalı. Nöbet öğretmene çok fazla sorumluluk yükleyen bir konu. Bu kadar fazla sorumluluğun olması tartışılmalı ya da protesto edilmeli. Her sabah öğretmen, öğrenci servisleriyle muhatap olmak zorunda kalmamalı. Yoksa veriler 3-4 saat ekders ama konu asla bu değil....

Geri