ek ders hesaplama

Kodla Büyü

umutbilisim

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar bugün müdürümle konuştum görevlendirmem 29 hazirana kadar dedim ek ders ona göre yatmayacak mı dedim bana seminer döneminde herkes eşit dedi sen şimdi okula gelip formatörlük yapıyor musun dedi? ben de hayır dedim o zman yapmadığın işin parasını nasıl versinler dedi.. ben de bişey diyemedim. sizlere nasıl yattı? bu işin mevzuatı var mı?

seminer döneminde tüm öğretmenlerin gelip gitme saatine uyuyorum. seminer döneminde formatör ekdersi almıyorum.

Arkadaşlar elinizde formatörlük görevlendirme belgesi yok mu? orda bitiş tarihini 30 haziran olarak yazılıyor. Bu belgeyi gösterin hakkınızı yedirmeyin.

onay 30una kadar ve alırım çatır çatır 18 saatimi.. sanki seminer döneminde herkes iş yapıyor, herkes çaya muhabbete geliyor 2-3 saatliğine...

tinyamasisurum0' Alıntı:
seminer döneminde tüm öğretmenlerin gelip gitme saatine uyuyorum. seminer döneminde formatör ekdersi almıyorum.
benim için sıkıntı yok. zaten haftalık 15 saat ödeniyor. erken çıkıyorum ettiğim kar bu.

Hocam saat 5 e kadar durduysan işini yaptıysan tabi ki al hakkını neden almayacaksın ama sende 2-3 saat diğer arkadaşlar gibi gelip gittiysen aynı şarayı alman lazım neden onlardan fazla para alaysın ki hakkın olmayanı zaten almakta istemez insan. Başkaları işini yapmadı bende yapmadım ama bana 18 saat yaTsın cunku ben formatorum demek biraz haksızlık gibi geliyor...

18 saat alırsın semıner donemınde o sızın hakkınız ama mudur senı saat 5 e kadar bekletmıyorsa da o da onun takdırı ordan ona gebe kalırsınız dersenız ben 5 e kadar beklerım o zaman seve seve mecbur verecektır 18 saatı

tinyamasisurum0' Alıntı:
tinyamasisurum0' Alıntı:
benim için sıkıntı yok. zaten haftalık 15 saat ödeniyor. erken çıkıyorum ettiğim kar bu.
O da nasıl bir uygulamaymış hocam. Kafalarına göre nasıl ek ders yazarlar. İşin yönetmeliği belli.

Allah aşkına bi zahmet edip de görevlendirme yazınızı okuyun, 18 saat ek ders alır ve 30.06.2012 tarihine kadar görevlendirilmiştir, yazar. Bu konulara da gerek kalmaz.

yadigartbaykal' Alıntı:
çatır çatır alırmış, ilginç. eğer öteki öğretmenler gibi saat 12.00'de çıkıyorsanız hiç bir şekilde alamazsınız, almak isterseniz mesai saatlerine uymadığınızdan siz zararlı çıkarsınız. biraz mevzuat bilgisi biraz ahlak bilgisi bu sorunun cevabını verir. bizim görevlendirmeler de 30 hazirana kadar ve öğleden sonra 13.30 gibi çıkıyordum, ek dersim de yazılacak.

yadigar 11:30da çıkıyorum ve alıyorum 18 saatimi, zararlı çıkmam dert etme... seminer döneminde30una kadar 13:30da çıkıyorsun, ahlaktan ve mevzuattan bahsediyorsun, çok ilginç ki mevzuatta bağlı olduğun müdür yardımcısının mesai saati olan 17:30 der ayrıca diğer öğretmenlerde 9-13 çalısır seminerde 12 değil... konusmak için de konusma...... Mevzuata gelince bana öğretemezsin hele ki ahlaka gelince hiç öğretemezsin.... Herkes gibi seminerde bos oturup eve geliyoruz, iş vardı da yapmadan kaçacak değiliz çoğumuz ...

Hocalarım görevlendirmen 30una kadar 18 saatini alırsın kaçta çıkacağını ise idarecine kalmıs bosuna diğer öğretmenlerle karsılastırmaya gerek yok çünkü yapılacka iş yok ki erkenden gidiyoruz...

by_rebel' Alıntı:
Allah aşkına bi zahmet edip de görevlendirme yazınızı okuyun, 18 saat ek ders alır ve 30.06.2012 tarihine kadar görevlendirilmiştir, yazar. Bu konulara da gerek kalmaz.

hocam olay bu tebrik ediyorum sizi cok haklısınız aslında basit bi olay görevlendirmenin gerektiridiği gibi 5 e kadar kaldıysan hakkını alırsın kalmadıysan diğer öğretmenler gibi 15 saat alırsın olay bu tebrik ederim hocam olayı cözmüşsün sen....

Geri