ek ders ile ilgili sorunum

Kodla Büyü

undomiel

Site Gezgini
merhaba arkadaşlar.şubat eş durumu özüründe ilçe emrine kaldım ve beni bi köy okulunu görevlendirdiler.müdür hemen gelir gelmez formatörlük dilekçeni yazalım ek dersin kesilmesin dedi.6 şubatta formatörlük dilekçem yazıldı.eşim bu sabah ilçe mebe gitmiş ordaki görevli dilekçelerin valilikten onay beklediğini 15 den fazla dilekçe olmazsa imza için valiliğin önüne gitmediğini söylemiş.orda şimdi sadece 4-5 tane dilekçe varmış.görevli valilik onaylamadan ek dersini alamaz valilik onay tarihinden sonra ek ders yazılır demiş boşu boşunu orda 5 e kadar beklemesin demiş.sabah 8 de köye rezillikle geliyorum yağmur çamur araba derdi bi dolu sıkıntı.müdür bey de saat 3 buçuktuki servisle göndermiyor beni illa 4:15 te köyün arabasıyla gidecekmişim.ben geçmişe dönük ek dersimi alamazmıyım ek ders valilik onayından sonra mı başlar ?bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim :oops:

Hocam vaililik onayında formatörlüğünüzün başladığı tarihten itibaren ek dersinizi alabilirsiniz. Valililiğin ne zman onayladığı sorun değil ilçe mem in formatörlüğü başlattığı tarih önemli.

Normalde bizdede onay bir hafta sonra geldi ama ocak ın ilk haftasınında ek dersini aldık. Ama sizinkinde yazıda tam olarak ne dediği önemli yada mevzuat bu konuda ne diyor tam bilmiyorum. Dediğim gibi normal zamandaki görebvlendirmedede yazı onay geç gelsede 1 ocaktan itibaren ek ders alınıyor. Arkadaşın dediği gibi ilçe mem e bağlı sanırım.

okul müdürü tarafından ek ders ücret onayı teklifi verildiği andan itibaren ek ders ücreti alınır

hocam biz müdür tarafından verilen ek ders ücret onayı beklemedik görevlendirmelerimiz bir hafta sonra geldi ama geçmiş günlerin ek dersini de aldık.

hocam bende eş özründen atadım ve mem sordum başvuru yapabilir miyim diye. kabul etmediler. başvuruların geçtiğini söylediler. siz nasıl yaptınız acaba.

xodeda' Alıntı:
hocam bende eş özründen atadım ve mem sordum başvuru yapabilir miyim diye. kabul etmediler. başvuruların geçtiğini söylediler. siz nasıl yaptınız acaba.
HOCAM BENİM MÜDÜR OKULA GELİR GELMEZ DİLEKÇEYİ HAZIRLATTI.MEB DEKİ GÖREVLİDE MÜDÜR DİLEKÇEYİ YOLLARSA İŞLEME KONUR DEDİ.

milli eğitim müdürlüğünün yazısında belirtilir şu tarihler arasında görevlidir diye bence de şu anda yapmasın formatörlük hocam sonra gönderilmezse valiliğe ücret alamaz mağdur olmasın

aydin67' Alıntı:
okul müdürü tarafından ek ders ücret onayı teklifi verildiği andan itibaren ek ders ücreti alınır
hocam diyelim valilik dilekçe az diye işleme koymadı başvurunun çoğalmasını bekledi.bu bir ayda sürebilir.martta geldi diyelim onay ben şubat ekdersi alır mıyım?

arkadaşlar müdürüm ilçedeki muhasebeyi aradı onlarda ek ders alamaz onay gelene kadar demişler.ben de müdürle konuştum onay gelene kadar sadece dersim olduğu günler geleyim yine akşama kadar okulda olurum cocuklar bt yi kullanır dedim.benim okulda 6 saat dersim var formatör olacağım diye başka ders vermemişlerdi.3 güne yaymışlar bunu.şimdi onay gelene kadar 15 saatimi doldurmuyorum ama 3 gün akşama kadar okuldaym.bu kaldığım zamanları idari görevden sayıp maaş karşılığımı doldurturlar mı?bi sıkıntı yaşanmasın durduk yere? :shock:

Haftada 6 saat için 3 gün okula geleceksiniz bari 2 güne indirsin hocam müdürünüz.
formatörlük bu saatten sonra biraz zor.

hijacker.23' Alıntı:
Hocam vaililik onayında formatörlüğünüzün başladığı tarihten itibaren ek dersinizi alabilirsiniz. Valililiğin ne zman onayladığı sorun değil ilçe mem in formatörlüğü başlattığı tarih önemli.

Geri