ek ders ile ilgili

Kodla Büyü

allpier

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar bt rehber öğretmenliği görevinde 4+3+4+3+4=18 saat ekders alıyoruz. bizim ilde 1 ve 2 mayısı nisan ayına devrettiler ekderste. 1mayıs tatilden dolayı ekders kesiliyormuş normalde kaç saat kesilmesi lazım. gelmediğimiz gün için örneğin 1 mayıs perşembe günü için 3 saat mi yoksa sınıf öğretmenlerinin ekdersinin kesilmesi gibi 6 saatmi. ookullarınızda nasıl uygulandı bu ay merak ediyorum. bizde müdür 6 saat kesmiş ben yanlış olabilir dedim oda bakacaktı bende bakıyorum sizlere de sormak istedim.

Sadece 3 saat kesilir. Bizde sınıf öğretmenleri gibi hafta bütünlüğü olayı yok.

hocam okuldaki rehber öğretmeni nasıl yapıyorlarsa sizinkini de o mantıkla yapmalılar. yani 4+3+4+3+4 şeklinde yazılır. hangi gün gelmezseniz o gün kaç saat derse girdiğinize ya da girmediğinize bakılmaz, 4 ya da 3 saatten hangisi denk gelmişse o kesilir. bununla ilgili bakanlığın görüş yazısı var. ararsanız bulursunuz.

loveman' Alıntı:
hocam okuldaki rehber öğretmeni nasıl yapıyorlarsa sizinkini de o mantıkla yapmalılar. yani 4+3+4+3+4 şeklinde yazılır. hangi gün gelmezseniz o gün kaç saat derse girdiğinize ya da girmediğinize bakılmaz, 4 ya da 3 saatten hangisi denk gelmişse o kesilir. bununla ilgili bakanlığın görüş yazısı var. ararsanız bulursunuz.
bende bu şekilde biliyorum ama yazıyı bulamadım başka okuldan bi arkadaşı aradım müdür yardımcısı 6 saat kesiyoruz biz dedi. araştırıyorum.

Arkadaşlar ben BTR değilim düz öğretmenim :P

Perşembe 1 mayıs için ek ders kesintisi herkes için mi 3 saat oluyor, benim 28 saat dersim var vce benim perşembe günü 4 saat dersim vardı zaten öyle olunca 1 saat mi kesiliyor acaba yoksa yine 3-4 mü gidiyodr

arkadaşlar milli eğitimi aradım muhasebe şefiyle görüştüm bizde ekders müdür yardımcısı gibi gelmediğimiz gün için o gün kaç saatse o kadar kesiliyormuş(1 mayıs perşembe için 3 saat) bende öyle biliyordumda müdür yanlış biliyormuş , bilginiz olsun diye yazıyorum.

haftalık ders ssatine göre yapılmıyor ek ders... Saat hesabına göre olmadığına göre 6 saat neye göre kesiyor?

BT rehberim bende, bizde de 6 saat kesiliyor, bununla ilgili bir yazı yada yönetmelik gönderebilir misiniz

harun erdem' Alıntı:
BT rehberim bende, bizde de 6 saat kesiliyor, bununla ilgili bir yazı yada yönetmelik gönderebilir misiniz
resmi bir yazı bulamadım hocam il milli eğitimi aradım muhasebe birimini, şefle görüştüm o söyledi ,müdürde o söylenileni uyguladı. gerçi bu ay geçti ama kestiğini önümüzdeki ay ekleyecek.

eğer ki normalden ( 3 saatten fazla ) kestilerse , dilekçe ile itiraz edin.
devletin dili yazıdır , ondan anlıyorlar ancak. sanki ceplerinden ödüyorlar :)

3 saat arkadaşım
idareciler, pdr, btr normal günlerde aldıkları ek ders kadar ek ders kesintisine uğrar

Hocam, rehber öğretmenler, btr ve idare için kesintiler 4-3-4-3-4 şeklindedir.Yani perşembe günü 3 saat kesilir.Sınıf öğretmenleri için 7 saattir.Branş öğretmenleri içinde o gün girdiği ek ders kadardır.

ben btr değilim bizim perşembe cuma gelecek aya devrediyordu zaten ama perşembeden kaybımız sadece o günkü ek dersimiz kadar olacak dedi mdr yardımcısı
btr lerde ise bu kayıp 3 saattir

Geri