arkadaşlar kendi okulumda 18 saat ders arti iki gün lisede btr olarak calisiyorum. ekders konusunda aylardir bir türlü okulumla ayni dili konuşamiyorum. btr tereddüt edilenlerde ekdersini kendi kadrosunun bulundugu okul yapar denmesine rağmen bizim cok iş bilen ilçemiz ve degisik fikirli idaremiz israrla ekdersin bir bolumunu lisenin yapmasini ve kbs ye girmesini tutturmus durumda. yaziyi da gosterdim israrla ilden bize bir yazi gelmeli diyorlar.
18 saati 4 3 4 3 4 yerine
okulum 2 1 2
liseyede 6 7 yazdirtiyorlar. toplami 18 ne fark eder diyenler olabilir belki ama hesaplarken okul olmadigi günler tatil günleri (yilbasi vs gibi) kesintilerde yanlis hesap yapmis oluyorlar. mesela yilbasinda 4 yerine 7 kesmeyi düsünüyorlar. bende bir dilekce ile okula basvurup btr yazisindaki ekders maddesi ile birlikde ek yapip vermek istiyorum onlarda muhtemelen ilcede ilcede ilden gorüs isteyebilir silsile oyle ise tabi. dilekceye tam olarak nasil bir metin yazmaliyim sizlerden fikir almak istedim. saygilar
18 saati 4 3 4 3 4 yerine
okulum 2 1 2
liseyede 6 7 yazdirtiyorlar. toplami 18 ne fark eder diyenler olabilir belki ama hesaplarken okul olmadigi günler tatil günleri (yilbasi vs gibi) kesintilerde yanlis hesap yapmis oluyorlar. mesela yilbasinda 4 yerine 7 kesmeyi düsünüyorlar. bende bir dilekce ile okula basvurup btr yazisindaki ekders maddesi ile birlikde ek yapip vermek istiyorum onlarda muhtemelen ilcede ilcede ilden gorüs isteyebilir silsile oyle ise tabi. dilekceye tam olarak nasil bir metin yazmaliyim sizlerden fikir almak istedim. saygilar