ek ders nasıl olcak arkadaşlar????????

Kodla Büyü

**melike**

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Az önce idareciler geldi
senin ek dersi ayarlayamıyoruz, formatör diye bi ibare yok 18 saat veremiyoruz
diğeri bence senin 16 saat olmalı bıdı bıdı bişeylert dediler
ben 18 saat olması hocam dedim ama
il mem'e sorduk araştırılıyor dediler..

yazıda ek derse dair net bişey var mıydı arkadaşlar?
sizin ek dersler nasıl yapıldı ?

Arkadaşım senin görevlendirme yazın yok mu? O idareci arkadaşlar nasıl arkadaşlar? Senin il hangisi? İlçe ve il milli eğitim ne işe yarar? Sen neden silsile ile yazı yazıp nedenini sormuyorsun?

"Bence" mi demiş müdürünüz? Teeeyyyy yaa... 16 saati neye göre hesaplamış peki...

bizde de aynı sorun var hocam 18 saat ek ders yönetmeliğinin 16. maddesine göre. görevlendirmelerde üzerindeki ders yüküne bakmaksızın 18 saat bunu söyleyin idarecilere.

bizdede formatorluk yok rehberlik yok 8 saat ders var bizede nasil olacak ekders diye soruluyor biz ne cevap vermeliyiz acaba :?:

Size kaç saat ek ders vereceğiz ve 16 saat diye idareciye şu cevabı verin! HEMEN İSTİFA EDİP İDARECİLİĞİ BIRAKIN

http://mevzuat.meb.gov.tr/html/26378_0.html

(2) (Ek fıkra :24/11/2008-2008/14575 B.K.K.) Bakanlık merkez teşkilatında Bakan veya yetkili kıldığı makam, taşra teşkilatında ise Bakan veya valilik onayı ile ilgili mevzuatı uyarınca verilen görevleri yapmak üzere görevlendirilen yönetici ve öğretmenler ile Bakanlığa verilmiş bir görevi yürütmek üzere diğer kurumlarda Bakan onayı ile görevlendirilen yönetici ve öğretmenler, Bakanlık merkez teşkilatındaki görevlendirmeler için 1 yıl, diğer görevlendirmeler için ise her altı ayda yeni bir onay alınmak ve fiilen görev yapmak kaydıyla, yarıyıl ve yaz tatilleri de dahil olmak üzere aylık karşılığı ders görevi ile görevlendirildikleri tarihte kendilerine verilmiş ek ders görevi bulunup bulunmadığına bakılmaksızın göreve başladıkları tarihten itibaren haftada 18 saat ek ders görevi yapmış sayılırlar ve buna ilişkin ek ders ücretleri kadrolarının bulunduğu kurumca ödenir. Alınacak onayda görevlendirilecek personelin adı, soyadı, unvanı, görevin mahiyeti ve görev süresi ile diğer hususlar açıkça belirtilir. Bu kapsamda ek ders ücretinden yararlanan personele ayrıca asli görevi için öngörülen ek ders ücreti ödenmez. Öğretmenlerin ilgili müfredatı kapsamında ders okutmak üzere diğer eğitim kurumlarında geçici olarak görevlendirilmeleri bu fıkra kapsamında değerlendirilmez.

herşey çok açık.haftada 18 saat ek ders verilir.

bu arada size neden soruluyor anlamadım.neyse o işte açık.
hafta 4446664 saat deseniz kabul edecek mi.bi zahmet görevlendirme yazısını okusunlar.

Bahadır1980' Alıntı:
Hocam 16. maddeye göre ibaresi var. Ona göre alınacak... Haftada 18 saat...

Hocam evet ben de gösterdim onu ama il mem'dekiler anlayamamış nasıl yapacaklarını
neresini anlamadılar ben de anlamadım.

BİZİMKİLER DE ANLAMADILAR PEK NE YAPTILAR BİLMİYORUM
BİR OKULDA 4 SAAT
BİR OKULDA 10 SAAT
BİR OKULDA DA 2 GUN YANİ TOPLAM 16 SAAT KADAR DA ORADA KALIYORUM
KADRO OKULUMA HİÇ GİTMİYORUM DERS YOK
PUANTAJINI KİM YOLLAYACAK BİZE DEDİLER :?:

daha neler neler göreceğiz.Mesleğimizin 5 . yılında tüm yönetmenlikleri öğrendik ek ders hesaplamasınıda iyiki bigisayar öğretmeniyim!!!

yoksa hep iş bilmeyen idarecilerin yanlış uygulamalarına maruz kalacaz.

Geri