Ek Ders Ne zaman 18 tl Olacak?

Kodla Büyü

klebsiella

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar haftasonu açılacak kursların ek ders artışı ne zaman olur sizce?
Bende kurs açmayı düşünüyorum ama köye gidiş geliş yapıcam şu anda 9 tl için değmez. 18 tl olsa gidip gelinebilir.
Sizin bilginiz var mı*

Hocam herkesin paraya ihtiyacı var ama hafta sonu yapılacak bir kurs için 9 TL de olsa değmez 18 TL de olsa. Hiç bir şey yapmasanız bile evinizde yatın dinlenin daha iyi.
Ücretin hangi tarihten itibaren normal ek dersin iki katı ödeneceği hala netleşmedi. Şubat ek derslerinde kesinleşir.

Hakan hocamızın dediği gibi okulda açılacak tüm kurs-egzersiz olurları sene başı ve 2. dönem başında topluca alınıyor diye biliyorum.

hocam netleşmedi diye birşey yok.herşey net.sadece alt komisyonda kabul edildi herkes kesinleşti sanıyor.herkesi geçtim öğretmende öyle sanıyor.önce üst komisyonda kabul edilecek.sonra meclise gelecek, sonra cumhurbaşkanına sunulacak.sonra resmi gazetede yayımlanıp yürürlüğe girecek.istenirse bütün bunlar 1 gün bunları daha önce gördük.ama bence yılın son 1-2 haftasına yetiştirirler.seçim öncesi bir parmak bal.nasıl olsa kanacak çok...

Mecliste görüşülen torba yasada Özel Örğetim ve Cezaevi Öğretmenin Ek Dersine %25, Yetiştirme Kursunda görev alan örğetmenlerin ek dersine %100 Zam Yasalaştı

Ek ders ücretleri, özel eğitime muhtaç öğrencilerin eğitim ve öğretim gördüğü kurumlarda görevli öğretmen ve yöneticiler ile bu öğrencilere yönelik olarak açılan özel sınıf öğretmenlerine ve cezaevlerinde görevli öğretmenlere yüzde 25, Milli Eğitim Bakanlığı Örgün ve Yaygın Eğitimi Destekleme ve Yetiştirme Kursları Yönergesi kapsamında görev alan yönetici ve öğretmenlere yüzde 100 fazlasıyla ödenecek.

diye yazıyor ama ay sonunda ek ders alınınca belli olur..............

mecliste görüşülme olmadı daha var ona zaten bizide ilgilendirmiyor.

9 TL ye öğretmenlerin çoğu kurs verirken siz olsanız devletin yerinde 18 TL yapar mısınız?

Hiç kimse kusura bakmasın da kendi kendimizi değersizleştiriyoruz.
Ondan sonra da 18 TL olacak diye bekle dur.

Bir öğretmenim bilgisi bu kadar ucuz mu?

Evet herkesin paraya ihtiyacı var zor durumda olan arkadaşlar var ama bu kadar da olmamalı diye düşünüyorum...

Bakanlık toplantısının ardından yapılan müdürler toplantısında torba yasada geçeceği söylendi yakın zamanda haftasonu kurs ekders ücretleri artacak. nöbete ücret içinde çalışmaların devam ettiği söylendi muhtemelen oda seçime yakın çıkacak.( Bilgi Bakanlıktan söylenenler)

evrim0626' Alıntı:
müdürler toplantısında torba yasada geçeceği söylendi yakın zamanda hastasonu kurs ekders ücretleri artacak. nöbete ücret içinde çalışmaların devam ettiği söylendi muhtemelen oda seçime yakın çıkacak.

:D hocam öyle bi yazmışsınki sanki müdürler toplantısına bakan, müsteşar filan katılıyor

karinca_52' Alıntı:
Mecliste görüşülen torba yasada Özel Örğetim ve Cezaevi Öğretmenin Ek Dersine %25, Yetiştirme Kursunda görev alan örğetmenlerin ek dersine %100 Zam Yasalaştı

Ek ders ücretleri, özel eğitime muhtaç öğrencilerin eğitim ve öğretim gördüğü kurumlarda görevli öğretmen ve yöneticiler ile bu öğrencilere yönelik olarak açılan özel sınıf öğretmenlerine ve cezaevlerinde görevli öğretmenlere yüzde 25, Milli Eğitim Bakanlığı Örgün ve Yaygın Eğitimi Destekleme ve Yetiştirme Kursları Yönergesi kapsamında görev alan yönetici ve öğretmenlere yüzde 100 fazlasıyla ödenecek.

diye yazıyor ama ay sonunda ek ders alınınca belli olur..............

hocam çeşitli sitelerde yazan haberlere bakarsak; maaşımız 3500-4000 lira, ek dersimiz 1000 lira, öğretmenler gününde de ikramiye alıyoruz.resmi gazetede yayımlanmadan kanun yürürlüğe girmez.resmi gazetede bu yazılanları gören var mı?

Arkadaşlar son durum nedir?Ek dersler ne kadar üzerinden yattı kurs açan arkadaşlar için soruyorum.

Geri